1. Avaleht
  2. Majandus
  3. 3 UUT MAITSET! Statoil laiendas toiduvalikut
3 UUT MAITSET! Statoil laiendas toiduvalikut

3 UUT MAITSET! Statoil laiendas toiduvalikut

Statoili toiduvalikEesti suurima tänavatoidu pakkuja Statoili suvehooaja toiduvalikusse lisandusid uued soojad topeltjuustuga paninid: suitsusingi, salaami ning kana ja päikesekuivatatud tomatite panini. 

Statoili kaubandusdirektori kt Diana Veigeli sõnul kaasa võetava toidu populaarsus Eestis aina kasvab ning tarbijad otsivad uusi ja põnevaid maitseid. “Eesti suurima tänavatoidu pakkujana jälgime tarbimis- ja hooajatrende ning soovime alati pakkuda oma klientidele meeldivaid üllatusi, uuendades meie toiduvalikut ning lisades uusi tootesarju. Usun, et topeltjuustuga klassikaliste maitsetega paninid saavad selle suvehooaja hittideks,” lisas Statoili kaubandusdirektori kt Diana Veigel.

Uued paninid on valminud Lunden Foodi peakoka Vambola Moorese juhtimisel. “Teeme koostööd just Lunden Foodiga, sest Statoili eesmärk on pakkuda uusi ja värskeid tooteid, mida iga päev jaamadele tarnitakse ning mis on valmistatud kvaliteetsest toorainest – just seda Lunden Food ka pakub,” märkis Veigel.  Statoili võileibade ja salatite valikusse kuulub üle 20 erineva maitse ja retseptuuriga toodet.

Statoil Fuel & Retail Eesti AS on juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja kokku 46 teenindusjaama ja seitsme Statoil 1-2-3 automaatjaamaga. Ettevõttes töötab ligi 600 inimest, neist  540 teenindusjaamades.

Head Uudised GoodNews