1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. VIIMANE VÕIMALUS kandideerida “Hea Töökeskkond 2024” auhinnale
VIIMANE VÕIMALUS kandideerida “Hea Töökeskkond 2024” auhinnale

VIIMANE VÕIMALUS kandideerida “Hea Töökeskkond 2024” auhinnale

13. septembrini on võimalik kandideerida Hea Töökeskkonna auhinnale. Auhind tõstab esile tööandjad, kes väärtustavad oma töötajate tervist ja ohutust ning sellele saavad kandideerida kõik ettevõtted. Lisaks annab auhind eelise tööturul, sest selguvad ettevõtted, kelle juures on tõepoolest hea töötada.

Hea töökeskkond ei ole oluline mitte ainult õnnetuste vältimiseks, vaid see mõjutab ka töötajate rahulolu ja töötulemusi. Hea Töökeskkonna auhind on suurepärane võimalus tõsta esile ettevõtteid, kes näitavad eeskuju ja inspireerivad, olgu selleks ohutuskultuur või töötajate kaasamine – iga samm loeb.

Näiteks võitis eelmisel aastal suuremate ettevõtete kategoorias auhinna AS Fujitsu Estonia, kus tegeletakse töötervishoiu ja tööohutuse korraldamisega süsteemselt kõikidel tasanditel. Ka kaugtööd tegevaid töötajaid ei jäeta tähelepanuta ja ka psühhosotsiaalsed tegurid on riskianalüüsis tähtsal kohal.

Hea Töökeskkonna auhinnale kandideerimisel võetakse arvesse, kas töökeskkonna riske hinnatakse süsteemselt ning milliseid innovaatilisi ja efektiivseid lahendusi kasutatakse, et töötada ohutult ja tervist säästvalt. Sel aastal antakse auhind välja kolmes kategoorias: alla 50 töötajaga ettevõte, üle 50 töötajaga ettevõte ning ettevõte, kus töötajate peamiseks töötamise viisiks on arvutiga töö kontoris. Kandideerimise tähtaeg on 13. september 2024.

  • Tööinspektsioon kutsub kõiki ettevõtteid üles jagama oma edulugusid ja parimaid praktikaid. Soovime näha, kuidas teie ettevõte panustab oma töötajate heaolusse ja turvalisusesse. Kandideerige Hea Töökeskkonna auhinnale ja saage üheks neist eeskujulikeks tööandjateks, kes viivad Eesti tööohutuse ja töötervise uuele tasemele.
  • Loe lisa SIIT.
Head Uudised GoodNews