1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. VIDEO I Ott Tänak lasterikaste peredele suunatud spaapäeval: spaas koolivaheaega alustada on vinge!
VIDEO I Ott Tänak lasterikaste peredele suunatud spaapäeval: spaas koolivaheaega alustada on vinge!

VIDEO I Ott Tänak lasterikaste peredele suunatud spaapäeval: spaas koolivaheaega alustada on vinge!

Hiljuti Elamus SPA kaasomanikuks saanud ralliäss Ott Tänak korraldas koolivaheaja alguse puhul lasterikastele peredele erilise spaapäeva, kus koos lustiti värskelt avatud lastealal.

Kuna Tänak ei saanud osaleda lasteala ametlikul avamisel, tunnistas ta enda laste juuresolekul, et nägi lõpptulemust oma silmaga esmakordselt: „Väga äge on! Mis nii on viga esmaspäeva hommikul koolivaheaega alustada. Tundub nagu päris džungel, et natuke peab veel avastama, kust mis torud käivad.“

Väga äge on! Mis nii on viga esmaspäeva hommikul koolivaheaega alustada.

Foto: GoodNews, Karen Härms

Tänak avaldas oma rõõmu selle üle, et Elamus SPA pakub ideaalset keskkonda, kus perega kvaliteetselt aega veeta. Kuigi rallisõit ei võimalda sama lihtsust nagu näiteks suusatajatel, kes veedavad perega aega mägedes, usub Tänak, et spaa võib kujuneda nende perele justkui teiseks koduks: „Arvan, et siin on tõepoolest hea võimalus aega maha võtta nii endal abikaasaga spaas ja saunades kui ka lastega. Siin keskkonnas on kõik võimalused olemas.“

Arvan, et siin on tõepoolest hea võimalus aega maha võtta nii endal abikaasaga spaas ja saunades kui ka lastega. Siin keskkonnas on kõik võimalused olemas.

Foto: GoodNews, Karen Härms

Oti sõnul tuli otsus ennast äriliselt Elamus SPA-ga siduda üsna kergelt. „Kui kodumaa spaadele otsa vaadata, siis kindlasti on tegemist kvaliteedi poolest ühe kõige parema spaaga, kus igas vanuses külalisele pakutakse alati parimat,“ rõhutas ta ja lisas, et nii spordis kui ka äris peab eesmärgiks olema kõrgeim kvaliteet. Tänak vihjas ka uue ärisuuna tulevikuplaanidele, öeldes, et visioone on veel palju ja oodata on ohtralt üllatusi.

GALERII: GOODNEWS, KAREN HÄRMS

Head Uudised GoodNews