1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. VIDEO I Lasterikka pere ema spaapäeval Ott Tänakuga: suurem laps lubas ennast Elamus SPAsse sisse kirjutada
VIDEO I Lasterikka pere ema spaapäeval Ott Tänakuga: suurem laps lubas ennast Elamus SPAsse sisse kirjutada

VIDEO I Lasterikka pere ema spaapäeval Ott Tänakuga: suurem laps lubas ennast Elamus SPAsse sisse kirjutada

Elamus SPA uue kaasomaniku, rallimaailma tähe Ott Tänakuga toimus lasterikastele peredele eriline spaapäev, millega kümned pered tähistasid vastavatud džunglihõngulisel lastealal koolivaheaja algust.

Instruktorite rohkus laseb vanematel rahulikumalt hingata

Viit last kasvatav Karin Pajur võttis mõnusa hommiku kokku sõnadega: „Tunne on väga vägev,“ lisas et Elamus SPA-s on tõepoolest võimalik nautida kvaliteetaega terve perega. „Eks peab ikka jälgima, kuidas lastega olukord on, aga siin on asjad nii mugavaks tehtud, et saad ise ka nautida,“ toonitas lasterikka pere ema. Ta lisas, et Elamus SPA on nende perele varsti teine kodu: “Vanem laps on valmis ennast siia sisse kirjutama.“

Asjad on nii mugavaks tehtud, et saad ise ka nautida.

Foto: GoodNews, Karen Härms

Laste ohutuse ja vanemate rahuolu tagamine on Elamus SPA põhiprioriteete. Tänaku korraldatud spaahommikul viibinud vanemad täheldasid, et veekeskuses on kompaktse pindala peal tõepoolest palju instruktoreid, kes hoiavad samuti lastel silma peal, mis muudab vanemate puhkust natukenegi rahulikumaks.

Foto: GoodNews, Karen Härms

Kohapeal sai näha ringi lustivaid lapsi ja liutorudest alla laskvaid vanemaid, kuulata Viktoria Ladõnskaja-Kubitsi raamatu „Päkapikuraamat. Jah, ma olen olemas!“ esitlust otse basseinide vahelt ning otseloomulikult saada autogrammi Eesti edukaimalt rallimehelt.

Foto: GoodNews, Karen Härms

Elamus SPA ja Lasterikaste Perede Liidu koostöö jätkub

Selle toreda koolivaheaja sündmusega ei saa Elamus SPA ja Lasterikaste Perede Liidu koostöö läbi. Peagi on tulemas veel suuri lõbusaid ühissündmusi. Näiteks toimub novembris suur isadepäeva tähistamine. „See on avalik üritus, seega kõik toredad pered oma isadega on oodatud. Nagu emmed, vajavad ju tegelikult ka isad lõõgastust. Kõik, kes otsivad võimalust lõõgastuda ja samal ajal nautida aega oma lähedastega, on oodatud meiega sel pidulikul päeval ühinema,“ sõnas Tallinna ja Harjumaa Lasterikaste Perede Liidu juht Karin Pajur.

Head Uudised GoodNews