1. Avaleht
  2. Äri
  3. Advokaadibüroo Hedman Partners tugevdab andmekaitsealast kompetentsi
Advokaadibüroo Hedman Partners tugevdab andmekaitsealast kompetentsi

Advokaadibüroo Hedman Partners tugevdab andmekaitsealast kompetentsi

Advokaadibürooga Hedman Partners liitus andmekaitse valdkonnale spetsialiseerunud jurist Andres Ojaver, kes on varasemalt vastutanud andmekaitse eest Telia Eestis ning juhtinud järelevalve valdkonda Andmekaitse Inspektsioonis.

Andres Ojaver on spetsialiseerunud isikuandmete kaitse valdkonnale ning alates 2016. aastast on ta vastutanud admekaitse eest Telia Eestis, juhtides ettevõttes isikuandmete kaitse üldmääruse (GDPR) nõuetele vastavate protsesside loomist ja juurutamist. Aastatel 2009-2016 on ta töötanud järelevalve direktorina Andmekaitse Inspektsioonis, vastutades järelevalve valdkonna juhtimise ja arendamise eest. Täna osaleb Ojaver jätkuvalt ka külalislektorina Tallinna Tehnikaülikoolis, pakkudes eksperttasemel täiendkoolitusi andmekaitseametnikele.

“Isikuandmete kaitse on dünaamiliselt arenev ja pidevas muutumises olev valdkond, kus klientide ja tarbijate teadlikkus pidevalt kasvab, turule tulevad uued tehnoloogiad. Seetõttu tuleb ettevõtjal ennast alati kursis hoida nii jõustuvate muudatuste ja parima praktikaga kui ka kohtulahenditega. Andrese kompetents aitab meil olla tugevam andmekaitse valdkonnas ning uue teenusena saame ettevõtjatele pakkuda ka andmekaitseametniku ja andme auditeerimise teenust,” sõnas Hedman Partnersi juhtivpartner Merlin Seeman.

Ojaver hakkab nõustama Hedman Partnersi advokaate andmekaitse valdkonnas ning pakkuma andmekaitsealaseid koolitusi ettevõtjatele ja andmekaitseametnikele. “Minu eesmärgiks on aidata ettevõtjatel ja andmekaitseametnikel korraldada isikuandmete protsesse,” sõnas Hedman Partnersi jurist Andres Ojaver.

Advokaadibüroo Hedman Partners nõustab ettevõtteid andmekaitse valdkonnas, sealhulgas andmekaitse üldmääruse (GDPR) nõuete rakendamisel. Lisaks andmekaitseametniku teenusele ja koolitustele koostab Hedman Partners uute toodete või teenuste andmekaitse mõjuhinnanguid ja dokumentatsiooni. Lisaks nõustab Hedman Partners kliente isikuandmete rikkumistega seotud juhtumites ning viib läbi ettevõttete andmekaitsealaseid hindamisi.

Äri- ja ühinguõigusele spetsialiseerunud advokaadibüroo Hedman Partners nõustab teenus- ja tootmissektorit digitaliseerimise protsessides ning toetab oma kliente raha kaasamisel, osanike- ja aktsionärisuhete korraldamises, ühinemistel ja ülevõtmistel, äriühingute piiriülestel liikumistel, IT-õiguses ning andmekaitse ja intellektuaalomandi küsimustes.

Head Uudised GoodNews