1. Avaleht
  2. Toode
  3. Aegade kõige õhem Apple’i sülearvuti jõudis Eestisse
Aegade kõige õhem Apple’i sülearvuti jõudis Eestisse

Aegade kõige õhem Apple’i sülearvuti jõudis Eestisse

macbooks_apple_shop_roccaAlates eilsest saab Rocca al Mare Euronicsi Apple Shop kaupluses tutvuda vaid 920 grammi kaaluva sülearvutiga MacBook. Alumiiniumkorpusega arvuti on saadaval kolmes toonis – kuldne, hõbedane ja tumehall.

Üliterava 12-tollise Retina ekraaniga MacBook on vaid 13,1 millimeetrit paks, olles 11-tollisest MacBook Airist tervelt 24% õhem. Tänu ekraani kõrgele eraldusvõimele (2304 x 1440 pikslit) on fotod MacBooki ekraanil tõetruud ning tekst äärmiselt terav.

Uuenduslik täissuuruses klaviatuur on eelkäijatest ligemale kolmandiku võrra õhem, kuid 17% suuremate klahvidega. Ainulaadne survetundlik Force Touch puuteplaat loob aga uued võimalused sülearvuti kasutamiseks.

„Uue MacBooki näol on tegemist väga innovaatilise arvutiga. Näiteks saab mõlemat pidi kasutatava USB-C pesaga MacBooki laadida, edastada andmeid ja ühendada erinevaid seadmeid,“ ütles Rocca al Mare Apple Shop’i juhataja Tauno Taul. „Kuna sülearvutis kasutatav Intel Core M protsessor ei vaja jahutamiseks eraldi ventilaatorit, siis on uus MacBook ka esimene täiesti hääletu Mac,“ lisas Taul.

Kõikide 12-tolliste MacBookidega saab tutvuda Rocca al Mare Euronicsi Apple Shop kaupluses. Uue MacBooki hind algab 1499 eurost. Täpsem info on leitav Euronicsi e-poes aadressil www.euronics.ee.

Head Uudised GoodNews