1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Ajakirjade Kirjastus ostab Äripäevalt ajakirja Sensa
Ajakirjade Kirjastus ostab Äripäevalt ajakirja Sensa

Ajakirjade Kirjastus ostab Äripäevalt ajakirja Sensa

Merit-Raju2_foto_Virge-Viertek2
Merit Raju Foto: Virge Viertek

Eile sõlmisid Ajakirjade Kirjastus ja Äripäev ajakirja Sensa ostu-müügi lepingu. Vastavalt kokkuleppele hakkab alates tänavu juulist ajakirja Sensa välja andma Ajakirjade Kirjastus, kes võtab üle ajakirja Sensa töötajad, lepingud, tellimused ja reklaamimüügi kokkulepped.

Sensa peatoimetaja Merit Raju sõnul on tal hea meel, et Ajakirjade Kirjastuse näol saab Sensa omaniku, kellel on laialdane ajakirjade väljaandmise kogemus. “Samuti on see märk, et Sensas nähakse potentsiaali areneda veelgi, sest Sensa on saanud väga paljudele oluliseks, kui vaadata meie lugejakirju. Sensa tellijad, ostjad ja reklaamikliendid ei pea muretsema, meie klientide jaoks muutub ajakiri kindlasti veel paremaks. Nii nagu siiani, kirjutab Sensa ka edaspidi teadlikele naistele elust, ilust, tervisest, tasakaalust, psühholoogiast, harjutustest kehale ja meelele, tervislikust toitumisest, erilistest reisidest ja loomulikust ilust sensalikult hingepaitaval moel,“ ütles Raju.

Ajakirjade Kirjastuse juhataja Tõnu Väät kommenteeris ajakirja Sensa ostu järgmiselt: „Kirjastades 34 Eesti turul armastatud ja hinnatud ajakirja Eesti Naisest, Anne&Stiilist, Pere ja Kodust kuni Kroonika ja Teleleheni välja, pidasime ajakirja Sensa lisandumist meie tooteportfelli heaks täienduseks. Ajakiri on nišis, mis meil täna katmata. Soovime anda uut energiat ning sünergiat ajakirja arengule, kuigi Äripäev on eduka turundus- ja müügiorganisatsioonina kena alguse ajakirjale juba andnud ning hulgaliselt tellijaid on Sensas oma lemmiku juba leidnud“.

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov lisas, et tal on hea meel anda ajakiri üle headesse kätesse. „Ma usun, et Ajakirjade Kirjastusel on kõik võimalused anda Sensale uut arengujõudu,“ lisas Rõtov

Sensa hakkas ilmuma oktoobris 2013. Ajakiri saavutas mõne kuuga 6-7 tuhande eksemplari suuruse makstud tiraaži ja oma kindla, pühendunud lugejaskonna. Tehing jõustub, kui Konkurentsiamet annab selleks vastava loa.

Head Uudised GoodNews