1. Avaleht
  2. Äri
  3. Ajujaht alustas koostööd T1 keskusega
Ajujaht alustas koostööd T1 keskusega

Ajujaht alustas koostööd T1 keskusega

Iduettevõtete kiirendiprogrammi Ajujaht uus koostööpartner on T1 keskus.

„T1 pakub Ajujahile keskuses mitmeid tegevusi – seda nii hoone avalikel pindadel kui ka koostöös keskuses tegutsevate äridega. Plaan on kaasata Ajujahil edasi pääsenud iduettevõtteid T1-s toimuvatesse üritustesse ning pakkuda neile teisi koostöövorme,“ ütles T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.

Hõbe sõnul pakub uuenev T1 head inspiratsiooni iduettevõtetele, kes mõtlevad uutele lahendustele kaubandus- ja teenuste sektoris. „Võib-olla jõuab järgmisesse ringi ettevõte, kelle idee ja äriplaan aitab T1 keskusele kui suurele avalikule hoonele luua uut väärtust,“ lisas ta.

Ajujahi programmijuhi Harri Tallinna sõnul loobki T1 liitumine uusi põnevaid võimalusi just kiirendis sel aastal osalevatele iduettevõtetele. “T1 on kaasaegne keskus, mis on võtnud ette suured muutused nii kontseptsioonis kui ka väljanägemises ning teatud määral võib ka  T1 võrrelda iduettevõttega, kel on palju ambitsiooni ja suured eesmärgid. See annab hea võimaluse Ajujahis osalejatel piloteerida erinevaid lahendusi – on need siis mõeldud kasutamiseks kaubandussektoris, meelelahutuses või suurte avalike hoonete arendamise- ja haldamise hõlbustamiseks.”

Head Uudised GoodNews