1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Alustavad ettevõtjad saavad äriideid esitleda 300 investorile
Alustavad ettevõtjad saavad äriideid esitleda 300 investorile

Alustavad ettevõtjad saavad äriideid esitleda 300 investorile

Sel novembril esmakordselt toimuv hackathon A Hack annab parimatele kohalikele idufirmadele erakordse võimaluse tutvustada oma ideed ligi 300 investorile. A Hack toimub 8-10. novembrini Helsingis ning on sissejuhatuseks ühele maailma suurimale idufirmasid ja investoreid kokkuviivale üritusele Slush.

Ettevõtmise koordinaatori Mari Suviste sõnul on hackathon mänguline arenduspäev, mille käigus töötatakse kindlalt piiritletud aja jooksul ühest ideest välja toode või teenus. „A Hack erineb teistest arenduspäevadest selle tõttu, et lisaks erinevatele mentoritele on kohal ka investorid ja võimalikud kliendid,” selgitas Suviste, kelle hinnangul muudab ürituse silmapaistvaks ka see, et kogenud professionaalid istuvad osalejatega reaalselt ühise laua taha maha, käärivad käised üles ja teevad koos tööd.

Üritusele on osalema oodatud nii juba tegutsevad kui ka alles ideetasandil eksisteerivad tulevased ettevõtted Baltimaadest ja Skandinaaviast. Osalejatel avaneb võimalus suhelda sadade investoritega ning saada kohapeal parimat nõustamist, tuge ja uudseid lahendusi oma idee võimalikult ideaalilähedaselt prototüübist tooteks arendada.

A Hack toimub 8-10. novembrini Helsingis Aalto Ülikooli linnaruumi innovatsioonikoldes UrbanMill. A Hacki korraldab startup-maailma sõpradest koosnev seltskond, kelle selja taga on mitmed kogukonna esindajad alates edu saavutanud idufirmade asutajatest kuni investoriteni. Jooksev info korraldajatega näost-näkku kohtumiseks ja võimaluse liituda uudiskirjaga ürituse Facebooki lehelt aadressil https://www.facebook.com/aHackSlush2013

Slush on üks maailma suurimaid start-up üritusi, mis toob kogemuste vahetamiseks ja arendamiseks ühte kohta kokku ettevõtlusmaailma kogenud ning värsked talendid. Eelmise aasta Slush tõi kokku ligi 3500 osalejat, ligikaudu 40 miljardi euro väärtuses riskikapitali ning oluliste meediaväljaannete tähelepanu nii üritusele endale kui ka osalejatele.

Rohkem infot leib SIIT!

Head Uudised GoodNews