1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Äripäev käivitas raadio ettevõtlikule inimesele
Äripäev käivitas raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäev käivitas raadio ettevõtlikule inimesele

Esmaspäeval, 4. septembril alustab tegevust uus, ettevõtlikule inimesele mõeldud Äripäeva raadio. Sagedusel 92,4 MHz  leviv raadio on eetris kuulatav Tallinnas ja Harjumaal, internetis aadressil raadio.äripäev.ee  ja peatselt alla laaditav ka nutiseadmetesse.

Ettevõtete juhtidele ja omanikele, suurte organisatsioonide võtmetöötajatele ja väikeinvestoritele mõeldud Äripäeva raadio alustab otse eetris hommikuprogrammiga tööpäeviti ajavahemikul kella 7st kuni 9.15ni.

Hommikuprogrammi saatejuhtidena astuvad üles Äripäeva ajakirjanikud Aivar Hundimägi, Harry Tuul, Igor Rõtov, Meelis Mandel ja varem Trio raadiogruppi juhtinud Priit Jõgi, nüüdne Äripäeva raadio ärijuht.

Päeva ülejäänud sõnalise osa moodustavad erinevad tunniajalised saateid, mida on kokku 30. Saated on nii iganädalased kui igakuised. Siin on saatejuhtideks Äripäeva ajakirjanikud ja ekspertideks oma ala professionaalid ettevõtetest ja avalikust sektorist. Saatejuhi ja eksperdina saab raadios hääle ka Investor Toomas.

Saated kajastavad huvitavaid arenguid erinevates majandusvaldkondades, kehutavad inimesi ettevõtlikkusele ja investeerima, annavad kasulikke näpunäiteid, räägivad huvitavate inimeste lugusid, avardavad juhtide silmaringi.

Äripäeva raadiol puudub omaette toimetus, ta on tihedalt integreeritud Äripäeva toimetusega ja edaspidi üha enam Äripäeva kõikide teiste toodetega.

Lähiajal esitab Äripäev Tehnilise Järelevalve Ametile taotluse raadiosignaali võimsuse suurendamiseks.

Head Uudised GoodNews