1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Äripäeva raadios läheb täna eetrisse hooaja esimene saade sarjast “Tark elukeskkond“
Äripäeva raadios läheb täna eetrisse hooaja esimene saade sarjast “Tark elukeskkond“

Äripäeva raadios läheb täna eetrisse hooaja esimene saade sarjast “Tark elukeskkond“

3. veebruaril läheb eetrisse tänavuse hooaja esimene saade sarjast „Tark elukeskkond“, mida veavad ühiselt ABB ja Äripäeva raadio.

Külas on ABB globaalne tootejuht Danel Türk ja ABB keskpingeseadmete müügijuht Madis Anni. Saate alustuseks mängitakse ette intervjuu majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi energeetika ja maavarade asekantsleri Timo Tatariga, kes tutvustab riigi energiapoliitika plaane.

“Räägime energia salvestamisest rohepöördekontekstis ning vesinikutehnoloogiate arendamisest ja riigi rollist nende mõlema puhul. Teeme juttu energiakriisi põhjustest ja võimalikest lahendustest nii riigi- kui ka tavainimesetasandil. Saatekülalised räägivad tänapäevastest salvestusseadmetest ja takistustest nende kasutuselevõtmisel. Samuti tuleb juttu riigi energiaprojektidest tuule-, tuumaenergia- ja vesinikuvaldkondades,” ütles saatejuht Gregor Alaküla.

Raadiosaates „Tark elukeskkond“ tuuakse kuulajateni kord kuus nii tänased kui ka homsed targa elukeskkonna lahendused. Äripäeva raadiosaateid saab järelkuulata.

Head Uudised GoodNews