1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Asko ja Sotka avavad uued kauplused Rocca al Mare kaubanduskeskuses
Asko ja Sotka avavad uued kauplused Rocca al Mare kaubanduskeskuses

Asko ja Sotka avavad uued kauplused Rocca al Mare kaubanduskeskuses

Mööblikaupluste jaemüügi turuliider Indoor Group AS avab oktoobris Asko sisustuskaubamaja ja Sotka mööblimaja Rocca al Mare kaubanduskeskuses. Uutes kauplustes kasutatakse uusimat ketikontseptsiooni.

“Indoor jätkab kaubamärkide Asko ja Sotka arendamist. Selle aasta kevadel uuendame oma suurimat kauplust Peterburi teel ja oktoobris avame kauplused Eesti suurimas kaubanduskeskuses Rocca al Mares. Usume, et Asko ja Sotka toetavad Rocca al Mare eesmärki olla Eesti parim kodu sisustamisele keskendunud kaubanduskeskus,“ märkis Indoor Group Asi tegevjuht Kari Forssten.

Rocca al Mare keskust haldava Cityconi Baltimaade ja Taani äridirektori Mati Popsi sõnul on ja jääb Rocca al Mare Tallinna juhtivaks kaubanduskeskuseks oma hea asukoha, klientuuri, kontseptsiooni ja arendusvõimaluste tõttu, tagades parima valiku kodu-, moe- ja tööstuskaupu. “Cityconi 25. tegutsemisaastal läbib Rocca al Mare keskus korraliku uuenduskuuri ning lisaks Asko ja Sotka lisandumisele avame siin H&M-i kaupluse ja Debenhamsi kaubamaja, mis tugevdab veelgi keskuse turuliidri positsiooni Eestis,” lisas Mati Pops.

Indoor Group AS esimesed Eestis tegutsevad kauplused avati 17 aastat tagasi just Haabersti linnaosas. “Oleme piirkonnas tuntud mööbli- ja sisustuskaupade jaekett ja suurenenud konkurentsi tingimustes usume uue lahendusega saavutada suuremat külastajate arvu,“ nentis Forssten.

„Kõik Asko ja Sotka müüjad läbivad regulaarselt põhjaliku toote– ja müügikoolituse ning on teadlikud hooaja sisustustrendidest,“ ütles müügijuht Marget Mark. Indoor Group keskendub mõlema kaubamärgi puhul professionaalse ja usaldusväärse klienditeeninduse pakkumisele. Uutes ruumides pööratakse erilist tähelepanu avatusele, õhulisusele, ruumikusele ja valgustusele, samuti laiale tootevalikule ning individuaalsetele sisustuslahendustele.

“Asko täiendab Sotka valikut, pakkudes nõudlikumale kliendile mitmesuguseid erinevaid võimalusi ja lahendusi sisustamiseks. Sotka kaubamärk on mõeldud soodsat kaupa ja lihtsat asjaajamist hindavale kliendile,” lisas Mark.

Indoor Group on ketikontseptsioonilt Eesti turul juhtiv kodumööbli ja sisustustoodete jaemüüja. Firmale kuuluvad jaemüügiketid Asko ja Sotka Soomes ning Eestis, lisaks diivanitehas Insofa Oy Soomes. Eestis tegutseb hetkel neli Asko ja neli Sotka kauplust. Mõlemal ketil on lisaks oma e-pood. Ettevõte on tegutsenud Eesti turul 17 aastat.

Head Uudised GoodNews