1. Avaleht
  2. Toode
  3. AS Balbiino esitleb lastekonkursi autasustamisel kolmeaastase Pauline kujundatud jäätist
AS Balbiino esitleb lastekonkursi autasustamisel kolmeaastase Pauline kujundatud jäätist

AS Balbiino esitleb lastekonkursi autasustamisel kolmeaastase Pauline kujundatud jäätist

Balbiino_Minu_JaatisAS Balbiino esitleb 3. juunil kell 14.30 „Minu jäätise“ konkursi autasustamisel Minu koorejäätist, mille pakendi kujundas kolmeaastane Pauline Tallinnast.

„Austasustamistseremoonial saavad lapsed võimaluse kohata lehma, kelle piimast Balbiino koorejäätiseid valmistatakse. Balbiino jäätisetehasesse külla oodatav lehm on samasugune musta-valgekirju nagu võidutöö autori, kolmeaastase Pauline jäätisepakendil. Lisaks lehmaga tutvumisele saavad lapsed teada, kuidas piimast saadud koorest lõpuks maitsvad koorejäätised valmivad,“ ütles AS Balbiino kommunikatsiooni- ja turundusjuht Enel Kolk.

Auhinnad annab lastele ja juhendajatele üle armastatud laulja Getter Jaani. Jäätisepeol esitletakse väikeses krõbedas vahvlikoonuses Minu jäätist ning eksponeeritakse kõiki ligi 7000 konkursitööd, mis edaspidi hakkavad kaunistama Balbiino jäätisemuuseumi ja jäätisetehast. Konkursi võidutöö leiab auväärse koha peagi valmivas jäätisemuuseumis, millele saab autasustamisel eksklusiivse avamise-eelse pilgu heita.

„Minu jäätise pakendit kaunistav Pauline kunstitöö on üks paljudest ilmekatest näidetest meie konkursil osalenud laste andekusest ja nutikusest. Laste leidlikkus ja looming tõestab, et kõik võivad olla pakendidisainerid – nii kolmeaastased lasteaialapsed kui ka kogenumad põhikooliõpilased,“ ütles AS Balbiino kommunikatsiooni- ja turundusjuht
Enel Kolk.

„Minu jäätise“ konkursi võidutöö autor on kolmeaastane Pauline Tanis Tallinna Nurmenuku lasteaiast, keda juhendas õpetaja Reena Uusmets. Pauline tehtud pilt valiti väikeses vahvlikoonuses vanilli-koorejäätise pakendi kujunduseks ligi 7000 „Minu jäätise“ konkursile laekunud töö seast.

Autasustamisele on oodatud nii konkursi võitja kui ka kõik eriauhindade võitjad koos oma juhendajate ja vanematega. Nii konkursi võitja kui ka eripreemia pälvinud tööde autorid ja nende juhendajad saavad auhinnaks suure kastitäie võidutöö kujundusega Minu jäätist.

„Žürii ühehäälseks lemmikuks kujunes pilt jäätisega lapsest ja lehmakesest rohelisel aasal, mis on siiras, soe ja armas – selle ehedus ja puhtad värvid võlusid meid kõiki. See töö hakkas silma ka levinud võtete puudumise tõttu – kunstnikud pingutavad aastaid, et seda saavutada ja stampidest vabaks saada,“ ütles žürii liige, Eesti Kunstimuuseumi direktor Sirje Helme.

„Südamlikud tänusõnad kõigile konkursil osalenud lastele, juhendajatele ja vanematele! Laste kunstitööd pakkusid meile palju rõõmu ning põnevaid üllatusi,“ ütles konkursi korraldaja, AS Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk.

Žürii töös osalesid Eesti Kunstimuuseumi peadirektor Sirje Helme, Kadrioru kunstimuuseumi ja Mikkeli muuseumi direktor Aleksandra Murre, AS Balbiino nõukogu esimees ja kunstikollektsionäär Enn Kunila, AS Balbiino juhataja Kaido Salurand, AS Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk ja AS Balbiino tootejuht Kati Cronenberg koos tootearendusmeeskonnaga.

AS Balbiino jäätisepakendi kujundamise konkursil „Minu jäätis“ said lapsed ise kujundada erakordse jäätisepaberi, mille pakendil võis kujutada kõike, mis laste meelest sobiks tõeliselt maitsvale ehtsast koorest valmistatud jäätisele. Konkursile olid oodatud osalema kõik lasteaia- ja põhikooliealised lapsed, konkursi võidutööst valmis uus pakend Balbiino väikses krõbedas vahvlikoonuses kodumaisest koorest jäätisele.

Kõik „Minu jäätise“ konkursile saadetud tööd avaldati virtuaalnäitusel Balbiino Facebookis.

AS Balbiino on ainus Eesti jäätisetootja, kellel on BRC toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise sertifikaat. AS Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. AS Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

Head Uudised GoodNews