1. Avaleht
  2. Toode
  3. AS Balbiino tõi turule väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo jäätised
AS Balbiino tõi turule väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo jäätised

AS Balbiino tõi turule väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo jäätised

Väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo jäätised
Väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo jäätised

AS Balbiino tõi turule Eestis ainulaadses väikeses vahvlikoonuses Onu Eskimo koorejäätised, mille maitsed on inspireeritud Onu Eskimona tuntud Evald Rooma retroretseptidest. Uudses formaadis on saadaval nii uus vaarika koorejäätis kui ka juba jäätisesõprade lemmikuteks kujunenud vanilli- ja banaani koorejäätised.

„Viisime väikeses krõbedas vahvlikoonuses jäätised kingituseks ka juba 102-aastasele Onu Eskimole, keda valdas uut vaarikamaitselist jäätist proovides suur äratundmisrõõm. Vanameister

Evald Roomale Onu Eskimo jäätiste üleandmine
Evald Roomale Onu Eskimo jäätiste üleandmine

Evald Rooma on endiselt heas vormis ja ärksa vaimuga – nii nagu banaanijäätise valmimine innustas legendaarset Evald Roomat meile soovitama teisigi enda retsepte, tekkis Onu Eskimol ka nüüd mitu ideed, mida võiksid Balbiino jäätisemeistrid veel tema varasalvest ellu viia,“ ütles AS Balbiino juhataja Kaido Salurand.

Balbiino Onu Eskimo koorejäätiste maitsed on inspireeritud Onu Eskimona tuntud legendaarse Evald Rooma retseptidest. Onu Eskimo koorejäätised on hõrk kombinatsioon ajaloolisest retseptist ja tänapäevasest kvaliteedist. Evald Rooma pani Eskimo jäätistega Eesti jäätisetööstusele aluse 1932. aastal.

AS Balbiino on ainus Eesti jäätisetootja, kellel on BRC toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise sertifikaat. AS Balbiino põhineb 100% Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. AS Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

Head Uudised GoodNews