1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon esitleb PowerShot G7 X Mark II kompaktkaamerat koos DIGIC 7 protsessoriga
Canon esitleb PowerShot G7 X Mark II kompaktkaamerat koos DIGIC 7 protsessoriga

Canon esitleb PowerShot G7 X Mark II kompaktkaamerat koos DIGIC 7 protsessoriga

Canon G7 X Mark IICanon tutvustas eile PowerShot G7 X Mark II kompaktkaamerat, mis põhineb tunnustatud PowerShot G7 X mudelil ning on esimene kaamera, millel on Canoni uus DIGIC 7 protsessor. Kaameral on 1.0-tüüpi 20,1-megapiksline CMOS andur ja 4.2x optilise suurendusega läätsega kaamera.

PowerShot G7 X Mark II on kompaktne kaamera, millel on ergonoomiline PowerShot G seeria esteetiliste põhimõtetega sobiv disain, ent samas on tagatud ka intuitiivne käsitsetavus ja kohene juurdepääs kõige vajalikumatele juhtnuppudele. Canoni täppisoptika, ülisuur kiirus, täielik käsitsi juhitavus ja senisest parem ühendatavus teeb PowerShot G7 X Mark II kaamerast parima valiku kõikide jaoks, kes soovivad isikupärast käsitsemist ja pildistamist.

Canoni uue põlvkonna DIGIC 7 protsessor parandab pilditöötluse võimsust ning tagab ülikiire AF kiiruse ja 8 fps RAW pideva salvestuse, vähendades müra ja aidates jäädvustada kiireid hetki. Täiustatud objektituvastus tagab kaamera fookuse lukustumise objektile isegi madala küllastuse ja kontrastsuse korral. EOS-ile sarnanev automaatne valgustuse optimeerimise funktsioon parandab ka kontrastsust, tagades loomuliku korrigeerimise ning säilitades samal ajal tasakaalustatud heleduse ja tumeduse.

Kaameral on olemas täiustatud hämaruserežiim. Koos kõrge heledusega f/1.8-2.8 läätsega tagavad 1.0 tüüpi CMOS andur ja DIGIC 7 uued pilditöötlusvõimalused senisest suurema paindlikkuse võtete tegemisel ka kõige keerulisemates oludes ja täieliku suurendusega.

Canon G7 X Mark II (2)

Dual Sensing IS tehnoloogiaga täiustatud optiline pildistabilisaator vähendab märkimisväärselt kaamera võbisemist ning käe ja keha liikumise mõju, tagades kindlakäelised võtted.

PowerShot G7 X Mark II läätse juhtrõngas annab kohandatava juurdepääsu kõige olulisematele seadetele. Topelfunktsioon võimaldab lülituda ümber intervallidelt vabale reguleerimisele, mis sobib selliste seadete nagu avasuuruse, katikukiiruse ja ISO reguleerimiseks, ent ka lineaarsemate muudatuste teostamiseks, nagu näiteks fokuseerimine. Täpseks fokuseerimiseks tõstab MF Peaking funktsioon fookuses oleva objekti koheselt esile, muutes selle ainsa hetkega üles kallutataval puutetundlikul ekraanil nähtavaks.

14-bitise RAW režiimiga saab jäädvustada värvilisi detaile ja salvestada stiilseid kaadreid. Järeltöötluse vajaduse vähendamiseks pakub funktsioon Pictures Style värvivalikuid, mida saab rakendada vastavalt oma stiilile või jäädvustatavale stseenile. Picture Style profiilid on kohandatavad ning neid saab kasutada kogu EOS DSLR seerias.

Algajad filmitegijad võivad usaldada PowerShot G7 X Mark II võimet salvestada täis-HD filme muljetavaldava selgusega. Täielik käsitsi reguleeritavus tagab juurdepääsu igale säriseadele. Filmides on detaile lihtne jäädvustada tänu DIGIC 7 täiustatud objektituvastusele, mis suudab fikseerida kõike alates muutuvatest näoilmetest kuni ootamatute liigutusteni. Canoni dünaamilise pildistabilisaatori funktsioon töötab automaatselt, korrigeerides kaamera rappumist viiel erineval teljel ning tagades ühtlased stseenid ja sirged horisondid isegi liikumise ajal või ebatavalise nurga all võtete tegemise korral. Kiire tegevuse jäädvustamiseks teatud aja vältel on kaameral olemas aegvõtte režiim, mille abil saab teha võtteid kaaderhaaval.

Kaamera ühendusfunktsioonid on saadaval Wi-Fi nupu kaudu, dünaamilise NFC funktsioon aga võimaldab ühendada seadet teiste nutiseadmetega, sealhulgas Canon Connect Station CS100-ga. Image Sync funktsioon varundab faile automaatselt võrgus. Pilte saab jagada ka irista keskkonda, mis annab rohkem ruumi kvaliteetsete fotode salvestamiseks ning võimaldab koostada fotogaleriisid. Kaamera sisemine RAW töötlusrežiim võimaldab valida väljundvormingu ning teostada jooksvalt montaaži, säilitades samal ajal täisresolutsiooniga algpildi.

PowerShot G7 X Mark II põhiomadused:

  • Professionaalse pildikvaliteediga aparaat, mis mahub taskusse
  • Sobib võrdselt hästi täis-HD filmide ja fotode tegemiseks
  • Ühenduvusvõimalused
  • Lihtne käsitsetavus
  • Loomingulised võimalused
Head Uudised GoodNews