1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tõi turule kompaktse cine-servo objektiivi
Canon tõi turule kompaktse cine-servo objektiivi

Canon tõi turule kompaktse cine-servo objektiivi

Canon_CN-E18-80mm_T4.4_L_IS_KAS_SCanon esitles uut cine-servo stiilis funktsionaalsusega EOS kinoobjektiivi CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S. Objektiiv, mis on mõeldud professionaalsete ja kogenud amatööridest videosalvestajatele, kes kasutavad suure formaadiga ühe anduriga kaameraid, täiendabCanonicine-servoobjektiivide tootevalikut, astudes CN7x17 ja CN20x50 jälgedes.

Kasutusvalmis kujul tarnitaval objektiivil on servomootor, mille toitevarustus toimub EF ühenduste kaudu. Mitmekülgsuse parandamiseks toob Canon turule lisavarustusse kuuluva spetsiaalse suurenduselemendi ZSG-C10, mis sobib ideaalselt kasutamiseks käsiseadmetega. Lisaks andis Canon teada tasuta püsivarauuendusest CN7x17cine-servo objektiivile, lisades DualPixel CMOS AF, PushAutoIris ja üksikvõtte või pideva AF salvestuse funktsioonid CanonCinema EOS C100 ja C300 kaamerate kasutamisel.

CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S on varustatud 4K-ga võrdväärse lahutusvõimsusega, tagades erakordselt kvaliteetsed pildid. 18-80 mm fookuskaugus võrdub 4.4x suurendussuhtega ning stabiilne T4.4 arv säilib kogu suurendusvahemikus keskelt servadeni. Tänu kolmele Canoni pildistabiliseerimise režiimile tagab objektiiv täieliku stabiilsuse isegi käes hoides. CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S mudelil on ka üheksa elemendiga diafragma, mis annab armastatud udustamisefekti ning on värvitasakaalustusega, ühildudes teiste Cinema EOS objektiividega.

Vaid 1,2kg kaaluv CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S on Canoni seni kõige väiksem ja kergem cine-servo objektiiv. Tänu kompaktsele suurusele ja kaalule saab seda kasutada ka drooniga filmimiseks, samuti ebamugavates või kitsastes võttepaikades. Lisaks on selle kasutamine äärmiselt lihtne, välistades vajaduse objektiivide vahetamise järele ning avades kasutajate jaoks arvukalt uusi salvestamisvõimalusi.

CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S on uskumatu jõudlusega, kuna servoseade on paigutatud korpusele, võimaldades täpsete digitaalsuurenduse toimingute teostamist. Dokumentaal- ja mängufilmide tegijatele annab see maksimaalse kiiruse ja reageerimisvõime koos laitmatu ümberlülitusega automaat- ja manuaalfookuse ning -suurenduse vahel. Nende jaoks, kes kasutavad õlatuge või filmivad käest rasketes positsioonides, on ZSG-C10 ideaalne vahend – haare paikneb lihtsalt objektiivi küljel, võimaldades kerget integreerimist ja suurenduse reguleerimist.

Tänu 3-rühmalisele sisefookuse süsteemile on objektiivi fookusenihked minimaalsed. Kasutajad saavad fookust kiiresti muuta ilma vaatenurka kaotamata, mis on ideaalne lahendus neile, kes salvestavad kiiret liikumist, nagu näiteks reklaamfilmide korral.

Head Uudised GoodNews