1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tutvustab uusi lisatarvikuid EOS-i kasutajatele
Canon tutvustab uusi lisatarvikuid EOS-i kasutajatele

Canon tutvustab uusi lisatarvikuid EOS-i kasutajatele

Speedlite 600EX II-RT
Speedlite 600EX II-RT

Canon tutvustab täna kaht uut lisatarvikut EOS-i seeria kaamerate jaoks: välklampi Speedlite 600EX II-RT ja suunatavat stereomikrofoni DM-E1. Speedlite 600EX II-RT on suure jõudlusega välklamp, mis võimaldab kontrollida valgust ja sobib pildistamiseks olukordades, kus kaadrid vahetuvad suure kiirusega. Canoni EOS-i seeria jaoks arendatud esimese välise mikrofoniga DM-E1 saab aga filmimisel salvestada kõrgekvaliteedilist heli.

Välklamp Speedlite 600EX II-RT on suurepärane kaaslane Canoni lipulaevale EOS-1D X Mark II. Võrreldes varasema eelkäijaga suudab uus välklamp valgustada 50% võrra rohkem ja koguni 100% võrra rohkem juhul, kui seda kasutada koos uue patareipakiga CP-E4N. Täiustatud temperatuurimõõtmise tehnoloogia hoiab ära välgu ülekuumenemise ja võimaldab seda korraga kauem kasutada.

Juhtarv 60m ISO 100 võimaldab pildistatavat objekti valgustada nii erinevatelt kaugustelt kui ka avaral territooriumil. Objektiivi lai vaateväli – 20 mm – 200 mm, või kuni 14 mm sisseehitatud adapteri kaudu – lubab fotograafil hõlpsalt reguleerida valguse laotust.

Wi-Fi funktsiooni ja Canoni poolt väljatöötatud raadiojuhitavusega välk pakub loomingulisi lahendusi, lubades pildistamisel tuua objekti lähemale kuni 30 m kauguselt ning suunates valgust erinevatest suundadest.

Parima tulemuse saavutamiseks interjööri pildistamisel võib näiteks kasutada korraga kuni 15 Speedlite’i. Portreefotode tegemisel on aga võimalik saavutada loomulikumat tulemust uue välguhajuti SBA-E3 abil, mis hajutab valgust seintelt ja lagedelt, samal ajal kui hüppevälk kõrvaldab soovimatud varjud. Uued klambriga kinnitatavad kõvakattega värvifiltrid aitavad välku ümbritseva valgusega tasakaalustada.

Suunatavat stereomikrofoni DM-E1
Suunatavat stereomikrofoni DM-E1

EOS-i kaamerate filmikvaliteedi täiustamiseks loodud kompaktne ja suunatav mikrofon DM-E1 on mitmekülgne seade, millega võib jäädvustada kõige erinevamaid helisid. Klassikalise püstoli kujulisel DM-E1 mikrofonil on kolm heli püüdmise režiimi, mis võimaldavad salvestada heli kolmest erinevast suunast. Monofooniline püstolrežiim, mis isoleerib muud ümbritsevad helid, on sobivaim otse kaamera eest tuleva heli püüdmiseks. 90o ja 120o režiimide kasutamine võimaldab aga salvestada stereoheli laiadelt aladelt – näiteks orkesterimängu kontserdisaalis.

Sisseehitatud vibratsioonikaitse vähendab kaamera kasutamise ja objektiivi suumimisega kaasnevat müra ning tuulekaitse takistab tuulemüra.  Lisaks võimaldab lai sagedusala 50Hz – 16kHz salvestada suurt toonivahemikku. 66-detsibelliline signaali ja müra suhe ning 42-detsibelliline tundlikkus tagavad mikrofoni suure tundlikkuse ja minimaalse heli moonutatavuse.

DM-E1 on oma klassi üks väiksemaid ja kergemaid mikrofone. Tänu 35mm audioliidesele saab seda ühildada laia valiku Canoni EOS-i kaameratega.

Välklambi Speedlite 600EX II-RT põhiomadused:

  • Võimaldab kiiremini ja kauem pildistada
  • Kõrge kvaliteet nii kaamera külge kinnitatuna kui ka kaugkasutamisel
  • Wi-Fi kaudu juvitav kaameraväline valgustus
  • Suur jõudlus, juhtnumber 60 (m, ISO100)
  • Kerge kasutada tänu intuitiivsele liidesele ja infoekraanile

DM-E1 põhiomadused:

  • Kompaktne püstolikujuline disain
  • Püstoli, 90o ja 120o stereosalvestuse režiimid
  • Sagedusala 50Hz – 16kHz
  • Signaali ja müra suhe 66 dB, tundlikkus -42 dB
  • CR2032 liitiumpatarei
Head Uudised GoodNews