1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tutvustab uusi supersuumiga kompaktkaameraid PowerShot SX540 HS ja PowerShot SX420 IS
Canon tutvustab uusi supersuumiga kompaktkaameraid PowerShot SX540 HS ja PowerShot SX420 IS

Canon tutvustab uusi supersuumiga kompaktkaameraid PowerShot SX540 HS ja PowerShot SX420 IS

PowerShot SX420 IS
PowerShot SX420 IS

Canon lisas oma PowerShot valikusse kaks uut supersuumiga kompaktset sildkaamerat – PowerShot SX540 HS ja PowerShot SX420 IS. PowerShot SX540 HS kaameral on nõrgas valgustuses pildistamise võimekus ja võimas 50-kordne optiline suum ja lainurkobjektiiv. PowerShot SX420 IS kaameral on 42-kordne suum, 20-megapiksline CMOS sensor, DIGIC 4+ protsessor ning jagamiseks vajalikud WiFi ja NFC ühendus.

PowerShot SX540 HS kaameral on DIGIC 6 võimsus ja  20.3 megapiksline CMOS sensor. Lisaks võimaldab kõrge tundlikkusega sensor pildistada ka nõrgas valguses ja 50-kordne optiline suum võimaldab jäädvustada lähemalt ka iga keerukam detail. ZoomPlus funktsiooniga saab digitaalselt kahekordistada suumi ilma resolutsiooni kaotamata.

Objekti pidevaks jälgimiseks suure suumi kasutamisel paneb täiustatud ZoomFraming Assist Lock funktsioon tööle stabiliseerimisrežiimi, mis võimaldab valida ja kadreerida objekti ning samal ajal hoiab kaamera intelligentselt seda keskel ja fookuses. Laiaulatusliku vaatevälja saamiseks on kaameral 24 lainurkobjektiiv.

PowerShot SX540 HS teeb täis-HD MP4 vormingus videot ja kasutab 5-teljelist DynamicIS-i, et hoida pildivõte  stabiilsena. StoryHighlights funktsioon analüüsib intelligentselt videosid ja klippe kindla kuupäeva järgi ja seob need omavahel kokku, et luua vaatamiseks ja jagamiseks mõeldud video.

PowerShot SX540 HS
PowerShot SX540 HS

42-kordse optilise suumi, ZoomPlus funktsiooni, lainurkobjektiivi ning kompaktse kerega PowerShot SX420 IS on ideaalne kaamera kõigi sündmuste jäädvustamiseks. 20-megapiksline sensor ja DIGIC 4- protsessor tagavad kõrge pildikvaliteedi ja tänu intelligentsele IS süsteemile on pildid ja HD filmid selged ja detailsed. Erinevate loominguliste filtrite abil, sealhulgas MiniatureEffect ja Fish-eyeEffect, saab koheselt jäädvustada unikaalseid võtteid. 7.5cm (3.0”) LCD ekraan muudab filmide ja fotode vaatamise mugavaks ning ergonoomiline käepide hoiab käe ja kaamera stabiilsena igas situatsioonis.

Kaameratel on nii sisseehitatud WiFi kui ka dünaamiline NFC funktsioon, mis võimaldab ühenduda ja jagada fotosid ning filme ühilduvate nutitelefonide, tahvlite ja hoiuseadmetega nagu näiteks Canon CS100 või isegi juhtida kaamerat RemoteShooting funktsiooni abil. Eriline WiFi nupp annab lihtsa otsetee ühendustele, mis võimaldavad tulemust kohe pildistamisel jagada. Mõlemal kaameral on Image Sync funktsioon, mis teeb fotodest ja filmidest automaatselt koopiad pilveteenustele nagu Canoni irista või Google Drive™ , kui need on internetiga ühenduses.

PowerShot SX540 HS – põhiomadused

  • Paindlik pildistamine
  • Täis-HD videod
  • Lihtne ühendamine, jagamide ja koopiate tegemine
  • Mugav pildistamine ja lihtne kadreerimine

PowerShot SX420 IS – põhiomadused

  • Suur suum
  • Täis-HD filmid nupule vajutusega
  • Lihtne ühendamine, kaugjuhitav jagamine ja pildistamine
Head Uudised GoodNews