1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tutvustab uut telesaadete tootmiseks loodud objektiivi HJ24ex7.5B
Canon tutvustab uut telesaadete tootmiseks loodud objektiivi HJ24ex7.5B

Canon tutvustab uut telesaadete tootmiseks loodud objektiivi HJ24ex7.5B

HJ24ex7 .5BCanon tutvustas uut kõrglahutusega saateobjektiivi HJ24ex7.5B. Populaarse HJ22ex7.6B objektiivi järglast on uuendatud klientide tagasiside põhjal ja see sisaldab rohkesti uusi funktsioone, sealhulgas laiem ja pikem fookuskaugus koos täiustatud pildikvaliteediga ning parandatud kujundus ja kasutusmugavus. Objektiivil HJ24ex7.5B on ainulaadne kombinatsioon kvaliteetsest 24-kordsest suumist, muljetavaldavast 7,5–180 mm lainurkvaatest ja kergest portatiivsest disainist.

Spetsiaalselt teletööstuse jaoks loodud HJ24ex7.5B täiustatud optiline kujundus võimaldab telekanalitel ja produtsentidel minna uue 24-kordse suumiga võtete tegemisel nii laiusse kui ka lähemale, olenemata sellest, kas tegevus toimub stuudios või välitingimustes. Objektiivi 7,5–180 mm fookus ületab eelkäija oma, kõrvaldades erinevate objektiivide paigaldamise tülikuse ja võimaldades kasutajatel minna kauge vahemaa ja kiire liikumise pildistamiselt sujuvalt üle lähivõtetele. HJ24ex7.5B parandatud optika annab kogu suumivahemikus ka teravama ja viimistletuma pildi, mille kvaliteet ning selgus on kõrglahutusega saadete puhul nõutav.

Täiustatud ergonoomiline disain ja parandatud optiline ehitus tagavad selle, et operaatorid saavad kiiresti ja mugavalt otse käigult pildistada. Objektiivi kaalu on vähendatud 1,78 kg-ni, mis võimaldab pildistajatel liikuda võttepaigal vabalt nii stuudio- kui ka välitingimustes, pidades ühtlasi objektidega sammu. Objektiiv on konstrueeritud kergemaks ja paremini tasakaalus olevaks kui selle eelkäija, parem on ka raskuskese – seda kõike tänu kaalu vähendamisele ning optikasüsteemi ja korpuse ehituse optimeerimisele. Objektiivi on lihtne käsitseda ka õlal kandes – seaded on peopesa juurest hõlpsasti ligipääsetavad, mis tagab selle, et operaatorid ei pea enam kaamera pildiotsijast eemalduma.

Objektiivil HJ24ex7.5B, on sama digitaalne ajamiseade, mis uusimal kõrglahutusega ENG tippobjektiivide sarjal, ning see võimaldab kaameraoperaatoritel valida korratavad suumiasendid ja -kiirused, samuti soovikohase fookuse ja iiriseseaded. Digitaalsesse ajamiseadmesse sisseehitatud absoluutväärtuse kodeerija võimaldab operaatoritel ka kiiret pildistamist ilma algkäivituseta, see sobib uudiste kogumiseks ja spordikeskkondadesse. Ka virtuaalrakendustesse sobiv absoluutväärtuse kodeerija parandab objektiivi energiatarvet, võimaldades kauem pildistada ning lubades objektiivil ühtlasi objektiivi asendit automaatselt tuvastada, nii et kaamerates olev kromaatilise aberratsiooni kompenseerimise funktsioon toimiks viivitamatult.

HJ24ex7.5B on saadaval alates maist 2015.

Head Uudised GoodNews