1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon´il nüüd uus EOS-kinofilmikaamera EOS C100 Mark II
Canon´il nüüd uus EOS-kinofilmikaamera EOS C100 Mark II

Canon´il nüüd uus EOS-kinofilmikaamera EOS C100 Mark II

EOS C100 Mark II core lens1 grip main FSL (Large)Canon täiendab täna oma EOS-kinofilmisüseemi üksikoperaatoritele mõeldud uusima suure sensoriga professionaalse videokaameraga EOS C100 Mark II. Tunnustatud mudeli EOS C100 põhjal loodud EOS C100 Mark II pakub uuendatud paketti koos täiustatud pildikvaliteedi ning lihtsama kasutuse ja juhtmevabade jagamisvõimalustega.

Rakendades kaamerate lipulaevas EOS C500 kasutusel olevat tehnoloogiat, on mudelil EOS C100 Mark II võimas pildimootor. Canoni Super 35mm 8,3-megapiksline CMOS-sensor ja DIGIC DV 4 protsessor tagavad EOS-kinofilmikaameratele omase rikkaliku värvi ja laia dünaamilise ulatuse, samas kui uus suurendatud ISO-ulatus 320 – 102 400 tagab jõudluse ka vähese valgusega oludes. Kaameras on kasutusel ka uus pilditöötlussüsteem, mis täiendab jõudlust, vähendades muaree- ja aliasing-efekti ning andes tulemuseks selgemad ja teravamad kaadrid.

Kaameras EOS C100 Mark II on standardvarustuses kasutusel Canoni Dual Pixel CMOS AF-tehnoloogia, mis võimaldab teravuspunkti leida ja ühel võttel mitme erineva objekti vahel teravustamist muuta. Toetatud on ka Canoni näotuvastusega AF-tehnoloogia, mis aitab nägusid automaatselt tuvastada ja teravustada.

EOS C100 Mark II core lens1 BCR (Large)Mudelil EOS C100 Mark II on kaks salvestusvormingut.  Topeltvormingus jäädvustamine võimaldab operaatoritel täis-HD-kvaliteediga materjali üheaegselt nii MP4- (kuni 35 Mbit/s) kui ka AVCHD-vormingus (kuni 28 Mbit/s) jäädvustada, kasutades kaadrisagedust kuni 60P. Teise variandina saavad kasutajad salvestada HD- ja SD-materjali, et SD-mälukaarte töö lihtsustamiseks eraldada. Kaamera EOS C100 Mark II võimaldab tegevust ka aeg- ja kiirluubis jäädvustada.

EOS-kinofilmisarjas esmakordselt kasutusel oleva integreeritud WiFi-ühenduvuse abil saab edastada faile FTP kaudu.  Kiireid tulemusi vajavates olukordades võimaldab topeltvormingus salvestamine operaatoritel madala lahutusega SD-faile kiirelt otse kaamerast jagada, säilitades samas ka HD-koopia.

Kompaktne EOS C100 Mark II sobib erinevates olukordades filmimiseks, eriti kui operaatoreid on vaid üks. Brauseripõhine kaamera juhtimine sisseehitatud WiFi kaudu ja Canoni mitmefunktsiooniline kaugjuhtpult RC-V100 võimaldavad seada kaamera üles ka keerulisematesse asukohtadesse.

EOS C100 Mark II core lens2 grip handle 270 main FSL (Large)Kaamera EOS C100 Mark II ekraan on küljele välja keeratav, pakkudes paremaid jälgimisvõimalusi, sealhulgas ka kaamera ees seistes stseeni kadreerimist. Uus OLED-ekraan on suurema kontrastsuse, erksamate värvide ja kiirema reageerimisajaga ka eredates valgusoludes. Peale selle on kaameral ka täiustatud väljatõmmatav ja kallutatav elektrooniline pildiotsija (EVF) ja suurem varjuk, et pakkuda filmimise ajal suuremat paindlikkust ja täpsust. Lisaks on seadme käepidemel oleval mikrofonil rohkelt helifunktsioone ning kaamerakeresse on lisatud uus sisseehitatud mikrofon, mis võimaldab pidevat helisalvestust väikseima võimaliku kaamerakonfiguratsiooniga.

EOS-süsteemi kuuluv EOS C100 Mark II on vastavalt optimeeritud ja ühildub automaatselt Canoni vahetatavate EF-objektiivide ja 4K EF-kinofilmiobjektiivide sarjaga.

EOS C100 Mark II põhiomadused:

  • 8,3-megapiksline Super 35 mm CMOS-sensor, ISO 102 400
  • Dual Pixel CMOS AF ja näotuvastusega AF
  •  Topeltvormingus AVCHD/MP4-salvestus kuni 1080/60p
  • OLED-ekraan; täiustatud EVF
  • Sisseehitatud WiFi ja kaugjuhtimisvõimalused
Head Uudised GoodNews