1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canonilt uued ülilainurgaga suumobjektiivid EF 16–35 mm f/4L IS USM ja EF-S 10–18 mm f/4,5–5,6 IS STM
Canonilt uued ülilainurgaga suumobjektiivid EF 16–35 mm f/4L IS USM ja EF-S 10–18 mm f/4,5–5,6 IS STM

Canonilt uued ülilainurgaga suumobjektiivid EF 16–35 mm f/4L IS USM ja EF-S 10–18 mm f/4,5–5,6 IS STM

EF 16–35 mm f/4L IS USM
EF 16–35 mm f/4L IS USM

Canon tutvustab täna oma EF-sarja lisanduvaid kahte uut suure jõudluse ja laia nurgaga suumobjektiive EF 16–35 mm f/4L IS USM ja EF-S 10–18 mm f/4,5–5,6 IS STM. Ekspertidele ja asjaarmastajatele loodud EF 16–35 mm f/4L IS USM on professionaalse kvaliteediga L-sarja objektiiv, mis pakub kogu suumi ulatuses silmapaistvat jõudlust. Kompaktne ja kerge EF-S 10–18 mm f/4,5–5,6 IS STM on Canoni APS-C-sensoriga tarbeklassi EOS-digipeegelkaamerale loodud ning sobilik kasutajatele, kes soovivad oma vaadet laiendada ja rohkemat pildile saada. Optiline pildistabilisaator ja STM-tehnoloogia aitavad pakkuda ühtlaselt teravaid ja selgeid lainurkfotosid ja HD-videoid.

Ülitäpne ja suure jõudlusega lainurkvaade – EF 16–35 mm f/4L IS USM

Mudel EF 16–35 mm f/4L IS USM pakub suuremat mitmekülgsust professionaalidele ja tõsisematele harrastajatele, kes jäädvustavad regulaarselt lainurkvaateid (nagu maastiku- või arhitektuurifotograafid) või kelle võtteruum on piiratud. See objektiiv pakub ulatuslikku paindlikkust tänu optilisele konstruktsioonile ja fikseeritud avale f/4, mis pakuvad selgeid ja teravaid tulemusi ka keerulistes oludes.

Uus EF 16–35 mm f/4L IS USM on Canoni esimene ülilainurgaga L-sarja objektiiv, milles on kasutusel Canoni tuntud optilise pildistabiliseerimise (IS) tehnoloogia. See pakub pildistabilisaatorita objektiivide ees neljaastmelist eelist ning tagab võtete detailsuse. Uudse disainiga IS-süsteemil on mitu täiendust, sealhulgas güroandurid suuremaks täpsuseks tavajäädvustamisel või panoraamliikumise tabamisel.

Esmaklassilised optilised tehnoloogiad ja disain

Fotograafid saavad tänu Canoni teedrajava rõngastüüpi ultrahelimootori võimsale, kiirele ja vaiksele automaatteravustamisele kiirelt teravustada, mis on ideaalne Al Servo režiimis. Manuaal- või automaatteravustamisrežiimides objektiivi pideva teravustamisrõnga abil on võimalik saavutada täielik kontroll pildi kadreeringu üle, mis annab fotograafidele vabaduse teravust vajaduse järgi timmida.

Uue objektiivi optiline struktuur sisaldab kahte eriti madala hajuvusteguriga (UD) elementi, et minimeerida kromaatilist aberratsiooni ja kõrvaldada värvihägu. Super Spectra vääristused vähendavad halosid ja varikujutisi, samas kui esi- ja tagaläätse fluorikiht takistab tolmu ja veepiiskade kinnitumist läätsele. Tänu objektiivi 9 labaga ringjale avale saavad fotograafid ka taustahägu ja bokeh-efekti nautida.

Objektiivi korpus on võimaldab kasutusmugavust ja professionaalset kogemust. Nahatekstuuriga kaetud tootel on kompaktne, kerge ja mugavalt hoitav kuju, mis võimaldab lihtsat  ligipääsu suumi ja teravuse juhtimisele.

Nähke rohkem, jäädvustage rohkem – EF-S 10–18 mm f/4,5–5,6 IS STM

EF-S 10-18mm f-4.5-5.6 IS STM
EF-S 10-18mm f-4.5-5.6 IS STM

Uus EF-S 10–18 mm f/4,5–5,6 IS STM on sobiv objektiiv inimestele, kes soovivad oma olemasolevat komplekti täiendada ja igale võttele veelgi rohkem mahutada. Objektiivi 10–18 mm ülilainurgaga fookusulatus võimaldab jäädvustada laialdast stseenivalikut, sealhulgas nii maastikke ja linnavaateid kui ka rühmavõteteni piiratud ruumides. Canoni optikaalast oskusteavet kasutades on lai fookusulatus mahutatud kompaktsesse ja kergesse objektiivi, mis sobitub mugavalt fotokotti, väiksesse käekotti või reisil olles ka seljakotti.

Ühtlaselt teravad ja sujuvad tulemused on tänu neljaastmelisele pildistabilisaatorile tagatud ka seadet käes hoides. Peale selle kindlustab Canoni STM-tehnoloogia pildistamisel suure jõudlusega ja filmimisel peaaegu hääletu automaatteravustamise. Kasutades koos filmimisel automaatteravustamist toetavate EOSi digipeegelkaameratega, pakub STM-tehnoloogia liikuvate objektide jälgimiseks pidevfookust ja sujuvaid teravuse üleminekuid objektide vahel. Vaikne teravustamine hoiab ära ka video soovimatu taustaheli jäädvustumise, tagades selge ja originaalilähedase salvestatud helimaterjali. Objektiivis EF-S 10–18 mm f/4,5–5,6 IS STM on kasutusel nii UD-läätseelemendid kui ka mitu optimeeritud vääristust, et pakkuda igal teravustamiskaugusel silmapaistvat pildijõudlust.

EF 16–35mm f/4L IS USM põhiomadused

  • L-sarja konstruktsioon ja optika
  • Fikseeritud maksimumava f/4
  • 4-astmeline optiline pildistabilisaator
  • Kiire ja vaikne automaatteravustamine
  • Suurepärane pildikvaliteet
  • 9-labaline ringjas diafragma
  • Pidev manuaalteravustamine
  • Minimaalne teravustamiskaugus 0,28 m
  • Mittepööratav esilääts
  • Vee- ja tolmukindel

EF-S 10–18mm f/4,5–5,6 IS STM põhiomadused

  • Ülilainurgaga suumobjektiiv APS-C-mõõdus EOS-digipeegelkaameratele
  • Kerge ja kompaktne
  • Sujuv ja peaaegu hääletu STM-teravustamine
  • 4-astmeline optiline pildistabilisaator
  • Suurepärane pildikvaliteet
  • Super Spectra vääristus
  • Minimaalne teravustamiskaugus 0,22 m
  • Manuaalteravustamisrõngas
  • Ringjas ava
  • Lisavarustusena objektiivivarjuk
Head Uudised GoodNews