1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Circle K täiendas tervisliku toidu valikut
Circle K täiendas tervisliku toidu valikut

Circle K täiendas tervisliku toidu valikut

Eesti juhtiv mugavuspoodide kett Circle K lisas toiduvalikusse kuus uut suviselt kerget einet –  kolm tervislikku supertopsi ja kolm käsitööna tellimuse peale valmivat wrappi.

“Kiirelt teele kaasa haaratav toit ning tänavatoit on trendina üha enam pead tõstmas. Seejuures eelistatakse järjest värskemaid ja tervislikumaid valikuid ning välditakse pika säilivusajaga valmistoitu,” rääkis Circle K Eesti toidu valdkonna tootejuht Perbi Võsumägi.

“Tänavusel kevad-suvel ootavad meie kliendid aina enam vaheldust, uusi maitseid,  kergemat valikud ja kvaliteetset ning värsket toitu. Üha enam küsivad meilt endale sobilikku einet ka taimetoitlased ja veganid. Püüame klientide soovide ja nii kohalike kui ka maailmas valitsevate trendidega kaasas käia ning teenindusjaamades pakutavat valikut pidevalt uuendada. Tänaseks oleme laiendanud oma tootevalikut tervislike topside ja wrappidega, mis sobivad hästi nii lõunaeineks kui kergeks õhtusöögiks,” selgitas Võsumägi.

Menüüsse lisandusid kolm erinevat kliendi tellimusel käsitööna valmivat wrappi: kodumaise Liivimaa lihaveise kebabiwrap, Caesari kanawrap ning lihavaba wrap. Lisaks juba kliendile tuttavatele kinoa ning muna ja spinatiga supertopsidele on menüüsse lisandunud hummuse ja porgandi tops, sushisalati tops ning mõnus ja värske puuviljatops.  Topsid ja wrappide tooraine on Circle K teenindusjaamades alati värske ja kvaliteetne ning tarnitakse teenindusjaama iga päev.

“Uued tooted on mugavad kaasa haarata kogu päeva jooksul, nii ei jää kõht tühjaks ka siis, kui kiire elutempo ei võimalda söögiks pikemat pausi teha,” lisas Perbi Võsumägi.

Head Uudised GoodNews