1. Avaleht
  2. Toode
  3. DOMINO! Domino küpsisesari täienes kahe uudismaitse võrra
DOMINO! Domino küpsisesari täienes kahe uudismaitse võrra

DOMINO! Domino küpsisesari täienes kahe uudismaitse võrra

Domino šokolaadiglasuurisSeptembrikuust alates on küpsisesõprade rõõmuks legendaarsed Domino küpsised lisaks originaalmaitsele saadaval ka šokolaaditäidise ja šokolaadi glasuuriga.

Fazer Eesti maiustuste kategooria juhi Triin Aasma sõnul loodi Domino originaalretsept 1953. aastal ja meil jõudsid nn võileivaküpsised müüki Eesti taasiseseisvumise tuultega. „Teatava nostalgiahõnguga Domino küpsised püsivad jätkuvalt oma segmendi müügiladvikus, mistõttu on tegemist erakordselt eduka tootega,“ sõnas ta.

Armsas roosas karbis Domino küpsiseid teab ilmselt iga eestlane ja sel hooajal otsustati sarja uute maitsetega rikastada. „Soovime ikka ja jälle oma tarbijaid uudismaitsetega üllatada ning septembrist alates on kõigil Domino originaalküpsiste kõrval võimalik nautida ka  suussulavaid šokolaaditäidise ja šokolaadi glasuuriga kaetud Domino küpsiseid. Domino senine edu lubab uskuda, et ka uudistooted saavad sooja vastuvõtu osaliseks,“ rääkis Aasma.

Domino šokolaaditäidisega

Fazer Eesti maiustuste kategooria juhi  sõnul on Domino küpsised ideaalsed nii iseseisvalt nautimiseks kui ka kokkamiseks. „Domino küpsistel on unikaalne mekk, mis annab igale magusroale meeldiva äratuntava maitse. Nii sobivad Domino küpsised ideaalselt koogi põhja täidiseks, pokaalimagustoitudesse või näiteks trühvlite koostisesse. Võimalusi Domino küpsiseid nautida on sadu ja tuhandeid,“ ütles Aasma.

Domino küpsised šokolaaditäidisega on saadaval 345g pakendis ja šokolaadi glasuuriga küpsised 354g pakendis.

Head Uudised GoodNews