1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. E-POOD I Piirkonna paremaks teenindamiseks eriolukorras avasid toidu e-poed Coop Jõgeva ja Coop Vändra
E-POOD I Piirkonna paremaks teenindamiseks eriolukorras avasid toidu e-poed Coop Jõgeva ja Coop Vändra

E-POOD I Piirkonna paremaks teenindamiseks eriolukorras avasid toidu e-poed Coop Jõgeva ja Coop Vändra

Oma piirkonna paremaks teenindamiseks eriolukorras avasid sel nädalal toidu e-poed Coop Jõgeva ja Coop Vändra, viies toidukaupa koju mitmes sellises väikeasulas, kus kauplust pole juba aastaid olnud.

Coop Vändra juhi Gersti Konti sõnul otsustati e-pood avada kohe, kui sai selgeks, et eriolukord kestab kauem kui esialgu arvati ning paljud maaliinide bussiühendused suleti. „Pärnu maakonnas on palju selliseid asulaid, kus toidukauplust polegi ja kui bussiühendus seiskus, jäi suur hulk piirkonna elanikke keerulisse olukorda. Seepärast otsustasimegi oma piirkonna elanikele appi tulla ning avada kiirendatud korras e-poe,“ ütles Kont.

Ka Jõgeval asuv Coopi ühistu otsustas avada e-poe selleks, et tagada toidu kättesaadavus neile inimestele, kes ise mingil põhjusel poodi minna ei saa või ei taha. „Eriolukord vajab erilahendusi, mistõttu otsustasime kaugemasse tulevikku planeeritud e-poe avada kiirendatud korras, pakkudes Jõgeva inimestele nii kojuvedu kui ka eelkomplekteerimist kaupluses,“ ütles Coop Jõgeva kaubandusjuht Endla Raud.

Coopi ühistud on viimase nelja nädala jooksul avanud e-poed lisaks Vändrale ja Jõgevale ka Hiiumaal, Saaremaal, Kilingi-Nõmmel, Võrus ja Haapsalus. Tartus on Coopist toidukaupa võimalik koju tellida Bolt Food rakenduse abil.

Kokkuvõtte Coopi piirkondlikest e-poodidest koos aadressidega leiab siit.

Head Uudised GoodNews