1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Eesti ettevõtte lahendus kuulutati Expo häkatoni üheks finalistiks
Eesti ettevõtte lahendus kuulutati Expo häkatoni üheks finalistiks

Eesti ettevõtte lahendus kuulutati Expo häkatoni üheks finalistiks

Expo häkatonil kuulutati Fusebox üheks finalistiks sadade potentsiaalsete lahenduste seast.

Fuseboxi meeskond arendas välja lahenduse, kus Siemensi seadmeid või pilveteenuseid kasutavad ettevõtted – näiteks äri- ja kaubandushooned, tööstushooned, energiasalvestid, elektriautode laadimispunktid jpt – saavad liituda Fuseboxi tarbimise juhtimise ja tasakaalustamise platvormiga lihtsustatud viisil.

“Siemens on esindatud rohkem kui 200 riigis ja pikaajaline partnerlus Siemensiga on meile suur tunnustus,” rääkis Fuseboxi arendusjuht Erik Tamsalu. “Fusebox laieneb hoogsalt uutele rahvusvahelistele turgudele. Koostöö tulemusena avaneb Siemensi tehnoloogiat ja lahendusi kasutavatel ettevõtetel lihtsustatud võimalus liituda Fuseboxiga nii Eestis kui ka mujal maailmas.”

Maailmanäituse raames toimunud üritus keskendus jätkusuutlike tulevikuhoonete tehnoloogilistele lahendustele, et tuua esile hoonete rolli tuleviku elektrivõrkudes ja näidata tehnoloogilisi võimalusi, kuidas hooneid targemalt kasutada.

Siemens Mindsphere Future Buildings World Series toimus esmakordselt. Siemens on tänavuse maailmanäituse ametlik partner.

Head Uudised GoodNews
tags: