1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eesti mööblitootja Softrend avas Helsinkis kaupluse
Eesti mööblitootja Softrend avas Helsinkis kaupluse

Eesti mööblitootja Softrend avas Helsinkis kaupluse

Fotod: Janek Tischler

Kodumaine mööblitootja Softrend avas möödunud nädalal Helsinki kesklinnas kaupluse, kuna põhjanaabrite nõudlus firma toodete vastu on hüppeliselt tõusnud. Koos uue poega tutvustati ka koostööd Soome tuntud tootedisaineri Samuli Naamankaga.

Firma tegevjuhi Joonatan Vinkeli sõnul on soomlased seni sageli Eestisse Softrendi diivaneid ostma sõitnud. ”Kuna Soome turul on olemas nõudlus kõrge kvaliteediga tellimusmööblile, siis otsustasime sobivate ruumide leidmisel Softrendi tootevaliku võimalikele klientidele lähemale viia,” kinnitas Vinkel. Kauplus asub Helsinki populaarses Punavuori linnaosas.

Samuli Naamanka

Poe avamisel tutvustati ka koostööd Soome tootedisaineri Samuli Naamankaga, kes disainis brändi jaoks modernses stiilis diivani Linja. Koostöö Softrendi ning disaineri vahel oli Vinkeli sõnul üsna loomulik samm, kuna mõlema osapoole stiil, nõuded kvaliteedile ning klientide vajadustele vastamisele on väga sarnased. Samuli Naamanka on oma seniste töödega võitnud rohkelt erinevaid disainiauhindu nii kodu- kui välismaal.

Softrend on 1997. aastast tegutsev eestimaine pehme mööbli tootja, kelle tootevalikusse kuuluvad diivanid, voodid, söögilauad ja –toolid ning muud sisustustooted. Softrendi tooteid müüakse esindussalongides Pärnu mnt 139c ja Narva mnt 63/1 Tallinnas, Tehase 16 Tartus ning Perämiehenkatu 11 Helsinkis, samuti edasimüüjate kaudu Rootsis ja Leedus. Lisainfo www.softrend.ee

Head Uudised GoodNews