1. Avaleht
  2. Toode
  3. Eksklusiivne jalgpalli MMi jalatsikollektsioon nüüd kohal
Eksklusiivne jalgpalli MMi jalatsikollektsioon nüüd kohal

Eksklusiivne jalgpalli MMi jalatsikollektsioon nüüd kohal

Foto: Adidas
Foto: Adidas

Täna, mil FIFA 2014. aasta jalgpalli MM-i alguseni Brasiilias on jäänud veel vaid paar nädalat, tuleb Eestis müügile adidase ametlik jalatsikollektsioon Battle Pack. Eksklusiivne limiteeritud partii tuleb müügile Tallinnas Postimaja ja Rocca al Mare Rademaris ning Sportland Footballi kaupluses hinnaga 35 – 219 EUR

adidas Battle Pack kollektsioon koosneb viiest erinevast uuest jalatsist, mis on pärit adidase adizero™ f50, predator®, nitrocharge™, 11pro ja adizero™ f50 Messi kollektsioonidest. Kõiki jalatseid ehib asümmeetriline ja väljakumurult selgelt eristuv mustvalge muster ning iga agressiivselt isikupärane jalats on töötatud välja uusimaid tehnoloogiaid kasutades. adidas Battle Packi kannavad FIFA jalgpalli MM-i ajal kõik adidase mängijad – alates Leo Messist ja Oscarist kuni Dani Alvesi ja Luis Suarezini välja.

Mustvalge värvikombinatsioon annab nähtava vormi adidase 2014. aasta FIFA jalgpalli MM-i kampaania hüüdlausele „kõik või mitte midagi“. Iga jalatsi värvilahenduses leidub nii musta kui valget täpselt 50 protsendi ulatuses. Ainsaks leekivkuldseks värvilaiguks on adidase kolm ikoonilist triipu, mille värv sümboliseerib jalgpalli MM-i kõrgeimat autasu: kuldset karikat.

Jalatsite mustvalged mustrid on inspireeritud pärismaalaste sõjamaalingutest ning iidse Mesopotaamia kuulsatest sillutisemustritest, mis on viidud täiuseni Copacabana rannapromenaadil. Iga erinev mustrilahendus tõstab ühest küljest esile iga jalatsi ainulaadseid omadusi, teisest küljest aga ka iga mängijatüübi omadusi, kes neid võidu poole pürgides kannavad: kiirus, vaprus, palli valitsemine, energia ning osavus.

„Battle Packi puhul on kujunduses pidasime silmas silmatorkavust ja märgatavust selle tohutu värvide virr-varri seas, mida Brasiilias usutavasti näha võib. FIFA jalgpalli MM-i kampaania hüüdlauseks on „kõik või mitte midagi“ ning jalatsite jaoks valitud mustvalge värvigamma peegeldab seda täiuslikult. Lisaks tahtsime me avaldada austust Brasiilia unikaalsele mustrilahendusele, jalatsite omadustele ning neid kandvate mängijate erinevatele mängustiilidele. Jalatsid aitavad valmistada meie mängijaid ette Brasiilias toimuvaks lahinguks, kus nad pürivad kuulsusrikka võidu poole,“ ütles adidase jalgpalli eest vastutav asepresident Markus Baumann.

Battle Pack kollektsioonil esitlus juhatas sisse adidase 2014. Aasta FIFA jalgpalli MM-i „kõik või mitte midagi“ kampaania. Jalgpalli MM on maailma suurim ühe ala keskne spordivõistlus, mis pakub adidase uusima tehnoloogia abil valmistatud jalatsitele parimat võimalikku rakendust. Kogu maailma säravaimad professionaalsed jalgpallurid astuvad Battle Pack jalatsites esimest korda väljakule 2014. aasta UEFA Meistrite Liiga finaalmängus Lissabonis ning seejärel 2014. aasta FIFA jalgpalli MM-il Brasiilias.

Lisainformatsiooni leidmiseks külasta veebilehti adidas.com/worldcup ja facebook.com/adidasfootball, jälgi Twitteris kontot @adidasfootball ning liitu vestlusega, kasutades teemaviidet #allinornothing.

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews