1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Elisa ärikliendid saavad telefonidesse soodsaima 4G kiiruse
Elisa ärikliendid saavad telefonidesse soodsaima 4G kiiruse

Elisa ärikliendid saavad telefonidesse soodsaima 4G kiiruse

elisa_logoElisa toob tänasest äriklientidele nutitelefonidesse maksimaalsed interneti 4G kiirused turu soodsaimatel tingimustel.

Turu-uuringute AS uuringu viimase alusel mängib ärikliendi jaoks Eestis üha olulisemat rolli mobiilse interneti kasutamisel selle kiirus, mille tulemusena toob Elisa tänasest äriklientidele nutipakettidesse maksimaalsed interneti kiirused. Seega alates tänasest Elisa ärikliendile omapoolseid kiiruspiiranguid interneti kasutamisele nutitelefonis ei sea – kogu Elisa võrgu võimekus on klientidele alati kättesaadav.

„Elisa kliendibaasi analüüs näitab, et Elisa äriklient kasutab mobiilset internetti suures osas meilide saatmisel, videokõnede tegemisel, failide edastamisel ning navigeerimisel, mistõttu on maksimaalne internetikiirus sõltumata asukohast äriklientuurile sobivaim lahendus,“ ütles Elisa ärikliendiüksuse juht, juhatuse liige Jüri Teemant. „Uued ärikliendipaketid on sihtrühmale seda sobivamad, et tegemist on ühtlasi ka Eesti turul parima hinnaga 4G äripakettidega.“

Käesoleva aasta märtsikuus Turu-uuringute AS poolt Eesti ettevõtete seas läbi viidud uuringu tulemuste kohaselt on äriklientidel mobiilse interneti kasutamisel nutitelefonis üheks olulisemaks parameetriks selle kiirus. Oluliste näitajatena tõid ärikliendid Turu-uuringute AS uuringus veel välja mobiilse interneti hinnataseme ning leviala ulatuse.

Jüri Teemanti sõnul on kiirus ettevõtjale tempokas ärimaailmas juba loomu poolest olulisel kohal, sest kiirusest sõltuvad ärilised otsused ja äritulemused. „Eestis on ärikliendil mobiilsideteenustele selgelt kõrgemad ootused, sest äris tagavad edu kiirus, paindlikkus ja kättesaadavus,“ ütles Elisa ärikliendiüksuse juht.

Sõltuvalt sellest, kas klient kasutab 3,5G või 4G nutitelefoni, saab ta kasutada vastava võrgu maksimaalseid kiiruseid. Kuna Elisa eesmärgiks on soodustada Eestis 4G nutitelefonide kasutusele võttu, siis on täna alanud ärikliendikampaania raames võimalus kliendil soetada endale eriti soodsatel tingimustel 4G nutitelefon.

Turu soodsaimad Elisa 4G äripakettide hinnad algavad alates 8 eurost kuus ning 12 eurose kuutasu eest saavad kaetud juba keskmisest suurema interneti ja kõnevajadusega ärikliendi vajadused. Eriti nõudlikule ja suuremate vajadustega ärikliendile on suunatud 17 ja 22 eurose kuutasuga äripaketid, kus kõigele lisaks on kliendil võimalus helistada tavahinnast kuus korda soodsamalt Baltikumi ja Skandinaaviasse (Taani, Norra, Rootsi, Soome, Läti, Leedu). Kõrgeima 22 eurose kuutasuga äripakett sisaldab soodsate väliskõnede kõrval piiramatult mobiilset internetti, tasuta kõnesid, SMS-e Elisa võrgus ning samuti ka piiramatult tasuta kõnesid teiste Eesti operaatorite võrkudesse.

Interneti kasutuse teeb mugavaks seegi, et mahu täitudes, ei piira Elisa ettevõtjal interneti kiiruseid. „Elisa ärikliendi selge eelistus on tasuda mahu täitudes mõningast lisatasu ning vältida kiiruste piiramist,“ selgitas Jüri Teemant. Iga paketi mahtu ületav lisamega maksab 0,2 eurosenti. Enne tasu lisamist saadab Elisa kliendile eelnevalt ka kaks teavitust.

Täpsem teave uute Elisa äripakettide kohta SIIT.

Elisa (www.elisa.ee) on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti, sealhulgas Eestis üle 645 000 kliendi. Eestis suuruselt teine mobiilsideoperaator Elisa pakub oma klientidele laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Vahendame läbi sidevõrkude inimestele elamusi ja parandame ettevõtete tootlikkust. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa Eesti AS käive oli 2013. aastal 94,8 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews