1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Elisa Raamatust saab nüüd lugeda ka digiajakirju
Elisa Raamatust saab nüüd lugeda ka digiajakirju

Elisa Raamatust saab nüüd lugeda ka digiajakirju

Suurim digiraamatute lugemisõiguse müüja Eesti turul, Elisa Raamat, tähistab oktoobrikuu lõpus kolme aastast sünnipäeva suure uuendusega – nüüdsest saab lisaks iganädalaselt lisanduvatele e-raamatutele ühe kuutasu eest lugeda ka digiajakirju.

Elisa Raamatu kuutasulisse teenusesse on lisandunud 9 Ajakirjade Kirjastuse loetuimat ajakirja: Anne ja Stiil, Pere ja Kodu, Kroonika, Eesti Naine, Tervis Pluss, Kodukiri, Oma Maitse, Naisteleht ja Kalale.

„Meie lugejate tagasiside digiajakirjadele on olnud positiivne ja soovime pakkuda seda elamust enamatele. Koostöö Elisa Raamatu äpiga on meie jaoks väga oluline samm kvaliteetse sisu lugejatele lähemale toomisel,“ kommenteeris algavat koostööd Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees Merle Viirmaa-Treifeldt.

Elisa uute teenuste juht Kertu Kriisk ütles, et kuna äpp ja e-raamatud on turul väga hästi vastu võetud ning uuringute järgi on tänu Elisa Raamatule kasvanud äpi kasutajate lugemus lausa üle 66%, otsustas Elisa lugemiseks pakutavat lektüüri veelgi laiendada. „Näeme, et tänapäeva inimene soovib tarbida meelelahutust just seal, kus tal selleks parasjagu aega tekib. Olgu need mõne minutilised ootehetked või bussisõit tööle, sobiv sisu peab olema kasutaja jaoks kättesaadav sõrmeliigutusega ja mugavalt,“ ütles Kertu Kriisk.

Olemasolevad Elisa Raamatu kasutajad saavad lisaks rohkem kui 2200le e-raamatule lugeda piiramatult äppi lisandunud ajakirju, sealhulgas nende möödunud numbreid. „Niimoodi saavad kliendid ise valida, kas lahutada meelt raamatu või ajakirja seltsis, lugemiselamusi pakuvad mõlemad,“ märkis Kertu Kriisk.

Kertu Kriiski sõnul on Elisa eesmärgiks pakkuda klientidele uusi ja põnevaid võimalusi igapäevaelu põnevamaks ja mugavamaks muutmisel ning suudame seda teha vaid koostöös klientide ja heade partneritega. „Käesolev lahendus on loodud koos Ajakirjade Kirjastuse ja Eesti Digiraamatute Keskusega. Soovime näha, mis on meie lojaalse kliendibaasi ja uute tulijate tagasiside ning kuidas võimalus vastu võetakse. Esialgu lisame ajakirjad teenusele kuni kevadkuudeni, ent hindame lahenduse kasutatavust jooksvalt ning kogume kindlasti ka klientide tagasisidet ja arvamusi,“ ütles Elisa uute teenuste juht.

Elisa Raamatu teenusega saavad liituda nii Elisa kui ka teiste operaatorite kliendid, tegemist on kõneoperaatori teenustest täiesti eraldiseisva lahendusega. Tänaseks on juba üle poolte Elisa Raamatu äpi kasutajatest teiste operaatorite juurest.

Head Uudised GoodNews