1. Avaleht
  2. Majandus
  3. EMT ja Elioni minuTV toob uuendusi ja põnevat sisu
EMT ja Elioni minuTV toob uuendusi ja põnevat sisu

EMT ja Elioni minuTV toob uuendusi ja põnevat sisu

MinuTVTehnoloogiaajakiri Digi testis oma veebruarinumbris nutiseadmetes vaadatavaid teleteenuseid. Testi võitjaks tulnud EMT ja Elioni minuTV toob ka sel aastal klientideni ridamisi uuendusi ja põnevat sisu.

Eesti Telekomi televisiooni ja multimeedia grupi hankejuhi Toomas Luhatsi sõnul näitab minuTV esikoht tehnoloogiaajakirja Digi omalaadsete toodete testis, et inimesed on teenusega rahul. Läinud sügisel turule jõudnud
minuTV teenust kasutavad täna juba tuhanded inimesed ning klientide hulk suureneb pidevalt.

„2015. aastal lubame oma TV-teenuse kasutajatele nii kvalitatiivset kui kvantitatiivset kasvu. Meie eesmärk on pakkuda üha paremat sisu nii lastele, noortele, keskealistele kui vanematele televaatajatele,“ märkis Luhats.

minuTV kasutajateni jõuavad igal nädalal uued filmid ning peatselt lisanduvad valikusse ka uued telesarjad. 23. veebruari öösel saab aga minuTV vahendusel jälgida Kanal2 otseülekannet Oscari galalt, kus esmakordselt kandideerib Oscarile Eesti film „Mandariinid“.

Pidevalt täieneb minuTV valikus ka EMT Live sündmuste nimekiri. Täna on võimalus valida Grindi, Tallinn Music Week’i, Tallinn Expressi ning Hirmo Faktori pidude vahel. Eriliselt mõnus on soovitada neid muusikasündmusi õige meeleolu saavutamiseks enne nädalavahetuse pidudele siirdumist.

Elioni nutiTV Filmiriiul ja minuTV on vahepeal täienenud teostega. Teiste seas on lisandunud valikusse Hardi Volmeri ajalooline armastusfilm „Elavad pildid“. Ja et nädalavahetusele jääb sõbrapäev, pole unustatud ka romantikasõpru.

Head Uudised GoodNews