1. Avaleht
  2. Äri
  3. Endine Transferwise saab nõukogusse Grabi asutaja Malaisiast!
Endine Transferwise saab nõukogusse Grabi asutaja Malaisiast!

Endine Transferwise saab nõukogusse Grabi asutaja Malaisiast!

Hiljuti 10. tegutsemisaastat tähistanud tehnoloogiaettevõte Wise on valmis uueks kasvufaasiks, mille tuules liituvad ettevõtte nõukoguga kaks kogenud ettevõtjat Hooi-Ling Tan ja Clare Gilmartin.

Tan on ettevõtte Grab kaasasutaja, mis on arenenud sõidujagamisäpist multifunktsionaalseks rakenduseks, pakkudes tänaseks kaheksas Kagu-Aasia riigis teenuseid alates toidu- ja pakitranspordist kuni digitaalsete maksete ja kindlustuseni. Gilmartin on Trainline’i endine tegevjuht, kelle uuendusmeelsel juhtimisel kasvas piletimüügiplatvorm Ühendkuningriigist 270 teenusepakkujani 45 riigis.

„Mõlemad juhid toovad ettevõttesse hulgaliselt kogemust, mis toetab Wise’i piirideta raha missiooni rahvusvahelisel laienemisel. Nad lisavad nõukogusse ka väärtuslikke vaateid, et aidata meil luua veelgi kaasavamat töökeskkonda ja pakkuda mitmekesisemaid tooteid,” selgitas Wise’i kaasasutaja ja tegevjuht Kristo Käärmann.

Viimati sai Wise’i nõukogu täiendust 2019. aastal, mil nõuandjateringiga liitusid Adyeni finantsjuht Ingo Uytdehaage ja Netflixi endine finantsjuht David Wells. Lisaks kuuluvad nõukokku Wise’i kaasasutaja Taavet Hinrikus, investorid Alex Rampell (Andreessen Horowitz) ja Roger Ehrenberg (IA Ventures).

Viimaste värbamiseesmärkide järgi suureneb ettevõtte töötajaskond käesoleva poolaastaga kolmandiku võrra. Tallinnasse lisandub 165 töökohta.

Pikemalt saab uute liikmete kohta lugeda Käärmanni blogist.

Head Uudised GoodNews