1. Avaleht
  2. Toode
  3. Felix tõi turule uudsed valmisroad
Felix tõi turule uudsed valmisroad

Felix tõi turule uudsed valmisroad

Chicken Tikka MasalaJaapani tipptehnoloogia järgi valmistatud Felixi uued sügavkülmutatud valmistoidud ei sisalda säilitus-ja lisaaineid ning uudne tehnoloogia võimaldab säilitada roogades kasutatud juurviljade vitamiinid ja värskuse.

Eesti juhtiv toiduvalmistaja Põltsamaa Felix täiendas oma sortimenti viie uue sügavkülmutatud Itaalia ja India valmisroaga. Itaalia kööki esindab kolm erinevat pastarooga: Fettuccine Bolognese ehk fettuccinid Bolognese kastmega, Penne Rosse Piccanti ehk vürtsikad penned suitsusingiga ning Penne con Mozzarella ehk penned mozzarellaga. India köögist on valitud kaks kanarooga: kooreses kookospiima kastmes kana-riisiroog Chicken Korma ja vürtsikas tandoori kana masala kastmes Chicken Tikka Masala.

“Jaapani tipptehnoloogia, mida tootmises kasutatakse, säilitab tooraine maitse ja värskuse ka pärast külmutamisprotsessi. Tehnoloogia eripäraks on see, et kastet ja roa põhikoostisaineid külmutatakse eraldi ning kaste puutub toiduga kokku alles serveerimistemperatuuril. Seetõttu ei muutu roog liiga pehmeks ning tooraine säilitab maitse ja värskuse ka pärast külmutamisprotsessi,” ütles Põltsamaa Felixi tootearendaja Karin Veeroja.

“Tarbijad muutuvad teadlikumaks ja valivamaks toidu kvaliteedi suhtes. Itaalia ja India köögid on Eestis väga populaarsed, kuid paljudel inimestel pole oskusi või aega neid toite ise valmistada. Igapäevaselt väljas süüa on samas kulukas, ja oluline on ka kiirus ja mugavus. Kogu maailmas on sügavkülmutatud valmistoidud  olnud kasvav trend juba aastaid. Viimastel aastatel on ka Eestis pakutavate sügavkülmutatut lahenduste hulk kasvanud. Seetõttu otsustasime ka meie pakkuda tarbijale maitsvat, värsket ja kiiret kaasaegset valmistoidu lahendust ,” lisas Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol.

Viiloli sõnul tervislikkus ja naturaalsus on Põltsamaa Felixi üks põhiprioriteete ning ettevõte loobus esimesena aastal 2011 naatriumglutamaadi kasutamisest  valmistoitudes. Ka uued sügavkülmutatud valmisroad ei sisalda säilitus- või lisaaineid.

Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 300 toodet kaheksa erineva kaubamärgi all.

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews