1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Finnairi uuteks sihtkohtadeks on Dallas, Busan, Zagreb ja Larnaca
Finnairi uuteks sihtkohtadeks on Dallas, Busan, Zagreb ja Larnaca

Finnairi uuteks sihtkohtadeks on Dallas, Busan, Zagreb ja Larnaca

Finnair lendab 2022. aasta suvel ligi sajasse sihtkohta.

Ettevõte valmistub Aasia regiooni järkjärguliseks avanemiseks. 27. märtsil algava suvehooaja uute marsruutidena lisanduvad Busan (Lõuna-Korea) ja Tokyo Haneda lennujaam (Jaapan). Kui kehtivad reisipiirangud vähegi võimaldavad, jätkab ettevõte kõigi viie pandeemia-eelse Jaapani lennusihi – Tokyo, Osaka, Nagoya, Fukuoka ja Sapporo – teenindamist. Kokkuarvestatult sooritab ettevõte 2022. aasta suveks kuni 40 lendu Helsingi ja Jaapani vahel.

“Me ootame pikisilmi maailma taasavanemist,” ütleb ettevõtte Balti ja ECE riikide tegevjuht Arunas Skuja. “Jaapan oli pandeemia-eelsel ajal Finnairi koduturu järel suurimaks lennuturuks. Ootame põnevusega võimalust tuua tagasi kõik meie pakutud Jaapani lennusihid.”

Ettevõte pakub klientidele ka suurepärast ühendust Aasia regiooni megalinnadega: Hongkong, Seoul, Singapur, Bangkok, Shanghai. Alates juunikuust pakub ettevõte igapäevast lennuteenust Delhisse.

Suvehooajati pakub ettevõte Põhja-Ameerika suunas lende Chicagosse, Los Angelesse ja New Yorki; alates veebruarist lisandub sinna hulka ka Texase osariigi linn Dallas. “Meil on rõõm, et oleme saanud uue Dallase lennusihiga tugevdada Finnairi pakutud teenuseid Ameerika Ühendriikides. Tänu meie koostööpartneri American Airlinesi laialdasele lennuvõrgustikule saavad meie kliendid nautida suurepäraseid lennuühendusi ka paljudesse teistesse Põhja-Ameerika linnadesse,” ütleb Skuja.

Ettevõte on tugevdamas ka Euroopa lennuvõrgustikku, pakkudes mugavat lennuteenust enam kui 70 Euroopa linna, sealhulgas uutesse sihtkohtadesse, nagu Zagreb ja Larnaca.

Suvehooajaks suureneb Tallinn–Helsingi lennuliiklus kuni üheksa korrani päevas. Alates märtsi lõpust avatakse taas lennuühendus Tartu ja Helsingi lennujaama vahel, mis annab Lõuna-Eesti elanikele võimaluse mugavateks ühenduslendudeks mitte ainult Euroopa suunas, vaid ka Aasiasse ja Ameerikasse. Lennud Tartu ja Helsingi vahel hakkavad toimuma viis korda nädalas.

Laienemas on Helsingi lennujaam. Uute saabumise ja väljumise terminalide avamist on oodata juba käesoleva aasta detsembris. Lennujaama laienduse eesmärgiks on pakkuda tuge Finnairi lennutiheduse kiirele kasvule ja tagada sujuvaid ümberistumisi Helsingis.

Finnair on spetsialiseerunud reisijate- ja kaubaveole Aasia ja Euroopa suunal. Helsingi geograafiline asukoht annab ettevõttele konkurentsieelise – kiireim ühendus paljude Euroopa sihtkohtade ja Aasia suurlinnade vahel.

Head Uudised GoodNews
tags: