1. Avaleht
  2. Majandus
  3. FIRMABÄND! Firmabänd 2016 täidab kontorirottide rokkstaari unistused!
FIRMABÄND! Firmabänd 2016 täidab kontorirottide rokkstaari unistused!

FIRMABÄND! Firmabänd 2016 täidab kontorirottide rokkstaari unistused!

2015 võitja United Motorsi bänd Uskumatud Mehed
2015 võitja United Motorsi bänd Uskumatud Mehed

Eesti suurim firmabändide võistlus alustab juba viiendat korda! Eelvoorudes 11. ja 18. märtsil astuvad Rock Café lavale bändid 13 ettevõttest ning organisatsioonist: Bigbank, AHHAA teaduskeskus, Bauhof, Net Group, Tieto Eesti, Transferwise, Ericsson Eesti, Omniva, Astangu Kutserehabilitatsioonikeskus, Gemoss Eesti, Tenniseklubi Pallas, Tallinna Euroopa Kool ja Wow Events.

Firmabändide võistlus sai alguse kuus aastat tagasi. See loodi eesmärgiga pakkuda vahvaid elamusi ning koosveedetud aega tervele ettevõtte kollektiivile. Firmabänd on unikaalne ürituste sari, mis annab igaühele võimaluse täita oma rokkstaari unistus või elada kaasa kolleegidele absoluutselt tavapäratus keskkonnas – sedakorda mitte kontorilaua taga või seminariruumis vaid hoopis suurel kontsertlaval! Vajadust elada end kolleegide seltsis välja ka muul ajal kui tööd tehes, kinnitavad ka osalejad ise. Tõestuseks, et Firmabänd on igati vajalik ja oodatud sündmus on ka fakt, et pooled sel aastal üles astuvate bändide hulgast osalesid Firmabändi konkursil ka eelmisel aastal. Eelmisel aastal oli bändidele kaasa elamas enam kui 1000-pealine publik.

Firmabänd 2016 saab olema üks suur ühine firmapidu ning kes ei mahu lavale, mahub kaasa elama! Omalt poolt on kindlasti lubanud kaasa elama tulla ning auhinnad laval võistlevatele bändidele välja pannud Tallink, Saku Õlletehas, Captain Morgan, maailma suurim ärijuhtimisvõistlus Global Management Challenge ning heategevusjooks Rat Race. Kõhutäite eest heliproovides ning kontserdi ajal hoolitsevad Põltsamaa Felix ja Reval Cafe. Firmabänd 2016 ametlik telekanal on TV3.

Firmabänd 2016 koosneb kahest eelvoorust, mis toimuvad 11.03 Ja 18.03. Eelvoorude võitjad astuvad üles pidulikul finaalüritusel 25.märtsil. Kõik üritused toimuvad Rock Cafes. Laval juhib vägesid saatejuht ning ansambli Köömes solist Aleksander Ots, zürii töö eest vastutab Nordic Aviation Group´i juhatuse liige Erik Sakkov.

Parim firmabänd 2016 selgub zürii arvamuse ja publiku eelistuse kombinatsioonina Rock Cafés 25.03.2016.

Piletid Firmabänd 2016 kontsertidele on müügil Piletilevis ja kohapeal. Lisaks firmabändidele astuvad kontsertidel üles Singer Vinger (11.03), Super Hot Cosmos Blues Band (18.03) ja Sõpruse Puiestee (25.03).

Head Uudised GoodNews