1. Avaleht
  2. Toode
  3. Fiskars pakub taaskasutuskampaania raames vanade kääride eest soodsalt uusi kääre
Fiskars pakub taaskasutuskampaania raames vanade kääride eest soodsalt uusi kääre

Fiskars pakub taaskasutuskampaania raames vanade kääride eest soodsalt uusi kääre

Fiskars_scissors_throughout_the_years veikeMaikuus toimub  Selveri ja Rimi kauplustes üle Eesti Fiskarsi 365. aastapäevale pühendatud kääride kampaania. Ettevõtmise raames on kõigil poe külastajatel võimalus kaupluses taaskasutuseks ära anda oma vanad käärid ning soetada asemele soodushinnaga uued Fiskarsi käärid.

Soomes on Fiskarsi kääride taaskasutuskampaania olnud populaarne juba aastaid. Kuna oranžide käepidemetega käärid on Fiskarsi üks ikooni staatust omav toode ning ettevõte tähistab sel aastal oma 365. juubelit, siis korraldab Fiskars sel aastal esmakordselt kääride taaskasutuskampaaniat laiemalt, sealhulgas ka Eestis. Selleks tuleb külastada kõige lähemat Selveri või Rimi kauplust ja viia käärid kogumiskasti, mis on märgistatud kampaania siltide ja tootestendidega.

1649. aastal asutatud Soome vanim ettevõte Fiskars tootis maailma esimesed oranži käepidemega käärid 1967. aastal, mis tõid ettevõttele ülemaailmse tuntuse. Maailmakuulsad Fiskars’i oranži käepidemega kääre on tänaseks müüdud üle miljardi kääripaari.

Kõigil, kes oma vanad käärid kauplusesse toovad, on võimalus osaleda Fiskars käärid 365 kampaaniamängus ning võita reis kahele Fiskarsi külla Soomes. Täpsem info SIIT

Fiskars on maailma juhtivamaid majapidamis-, aia- ja vabaajatoodete tootja. Kontsernil on hinnatud rahvusvahelistest kaubamärkidest koosnev tugev tooteportfell, kuhu kuuluvad Fiskars, Iittala, Hackman, Gerber ja Buster. 1649. aastal asutatud ja Helsingi NASDAQ OMX börsil noteeritud Fiskars on Soome kõige vanem ettevõtte. Fiskarsis töötab umbes 3600 inimest.

Head Uudised GoodNews