1. Avaleht
  2. Uudis
  3. FLASH! Tänaval vurab nüüd jõulurüüsse riietatud City Bee auto
FLASH! Tänaval vurab nüüd jõulurüüsse riietatud City Bee auto

FLASH! Tänaval vurab nüüd jõulurüüsse riietatud City Bee auto

City Bee korraldas avaliku disainikonkurssi, mille võidutöö kaunistab nüüd ettevõtte sõidukit, mida tänasest võib linna peal vuramas näha.

Žürii poolt välja valitud 10 finalisti tööd jõudsid Facebookis avalikule hääletamisele. Publiku suurima poolehoiu võitis Tartu Kunstikooli õpilase Hanna Marii Marguse disain, mis jääb sõidukit kaunistama ka pärast jõuluperioodi lõppu.

„Suvel kleepisime osa autosid lastepärastesse joonistustesse ja värvidesse, et need linnapildis võimalikult hästi silma torkaksid ja kutsuksid liikumispuudega laste heaks annetama. Värvilised autod said sedavõrd head tagasisidet juba seetõttu, et tõid tänavatele rohkelt rõõmu ja silmailu. Seda loogilisem tundus mõte tuua pühadeootusesse sära selleks spetsiaalselt disainitud jõuluautoga,“ kirjeldas ettevõtmist ettevõtte juht Egert Kivisaar.

Jõuluauto disainikonkursil võisid osaleda kõik soovijad mistahes vanuses ja paigust. „Loovaid lahendusi laekus konkursile seinast-seina ja seda üle Eesti. Põnevust valmistas seegi, et viimased tööd jõudsid meieni vaid mõni minut enne südaöist konkursi lõppu, töid tehti kirega ja ära kasutati iga viimne hetk,“ rõõmustas Kivisaar. Konkursile laekus üle mitmekümne äärmiselt andeka töö, sh kunstikoolide ja huviringide õpilaste disaine, mis muutis žürii nominatsiooni üpriski keeruliseks.

City Beel on hetkel Eestis 350 sõidukit ja üle 129 000 kasutaja. Sõidukijagamise tsoonid asuvad Tallinnas ning selle lähivaldades ja -linnades.

Head Uudised GoodNews
tags: