1. Avaleht
  2. Majandus
  3. FOTOD! Eesti esitleb Rootsi messil krossitsiklit ja mudelraudteed
FOTOD! Eesti esitleb Rootsi messil krossitsiklit ja mudelraudteed

FOTOD! Eesti esitleb Rootsi messil krossitsiklit ja mudelraudteed

allhankemess elmia subcontractor14. novembril avati Jönköpingis Rootsis allhankemess Elmia Subcontractor 2017, kus osalevad ka Eesti ettevõtted. Eesti ühisstendil on esindatud 14 ettevõtet, lisaks on kaheksa Eesti ettevõtet esindatud messil eraldi stendidega. Messi külastavad ka 15 ettevõtjat Jõgevamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskuse korraldatud kontaktreisiga.

Eesti ühisstendi projektijuhi Eero Rauna sõnul on tegu seni suurima Eesti esindusega sellel Põhjamaade juhtival messil. „Nii suurt stendipinda koos sellise arvu osalevate ettevõtetega pole 18 aasta jooksul, mil Eesti on messil osalenud, veel olnud. Tänu järjekindlale tööle nii messil kui väljapool seda on Eesti ettevõtted saanud Rootsi masinatööstuses üha rohkem tellimusi. Mess on juba toonud lubavaid kontakte, mis loodetavasti aitavad kasvatada nii Eesti ekspordimahtu kui töötajate arvu meie ühisstendil osalevates ettevõtetes,“ rääkis Raun.

allhankemess elmia subcontractor

Kõige enam on Eesti ettevõtted huvitatud kontaktidest Rootsi masinatööstuse ettevõtete tippjuhtide ja ostujuhtidega. Messil liikuvatele tudengitele pakub Eesti stendil enim huvi krossimootorratas, millele Custom Metal OÜ on tootnud ülitäpseid metallosi. Saku Metall Allhanke Tehas tutvustab mudelraudteega oma suutlikkust varustada detailidega vagunitehaseid. Ühisstend esitleb Eesti tööstuse suutlikkust ja kõrget kvaliteeti alates plastdetailidest meditsiiniaparaatidele ja keerulistest õmblustöödest reisilaevadele kuni kõige erinevama metallitöötluse, küttesüsteemide tootmise ja elektroonikakomponentide koosteni.

allhankemess elmia subcontractor

Eesti ühisstendil osalevad Eesti ettevõtted: Alise Technic, Conectra, Custom Metal, Danival MW, Eksamo, Haapsalu Metal, Hyrles, Incap Electronics Estonia, Pentamet, Plastone, Rapla Metall, Reimax Electronics, Saku Metall Allhanke Tehas, Weldman.

Tänavune allhankemess Jönköpingis on avatud kuni reedeni, 17. novembrini.

Head Uudised GoodNews