1. Avaleht
  2. Majandus
  3. G4Sile anti üle Aasta Tervisesõber 2013 tiitel
G4Sile anti üle Aasta Tervisesõber 2013 tiitel

G4Sile anti üle Aasta Tervisesõber 2013 tiitel

Nädalavahetusel andis Eesti Terviseedenduse Ühing üldkogul AS G4S Eestile üle Aasta Tervisesõber 2013 tiitli. Varasemalt on selle tunnustuse pälvinud Evelin Ilves, Arnold Rüütel ja saade Ringvaade saatejuhtide Anu Välba ja Marko Reikopiga.

Eesti Terviseedenduse Ühing tõi G4Si puhul esile, et sotsiaalses tegevuses positsioneerib G4S end ennetajate, mitte tagajärgede likvideerijatena. Ühing avaldas G4Sile tunnustust sotsiaalmeedias turvalisuse edendamise kampaaniate („Julged hoolida?”, Hoolin oma kodukandist,Hoolivusmeeter) professionaalse läbiviimise eest ning tunnustas ettevõtet hoolivust, turvalist käitumist ja ühiskondlikku aktiivsust rõhutavate väärtuste levitamise eest.

2012. a jaanuarist  kuni 2013. a kevadeni  viis G4S läbi maakonnapõhist sotsiaalkampaaniat „Hoolin oma kodukandist!” koostöös maavalitsuste, kohalike omavalitsuste liidu, politsei ja pääste organisatsioonide ning maakonna traumanõukogudega,  kus kõikidel maakondadel oli võimalus ühe kuu jooksul näidata oma tegemisi rahva tervise ja turvalisuse edendamisel. G4S soovis oma kampaaniaga, et inimesed oleksid rohkem kaasatud kogukonna- ja turvalisusprobleemide tõstatamisesse ja ka lahendamisesse.

G4S  algatas aastal 2006 noorte elupäästjate tunnustamise G4Si teenetemärgiga „Vapruse eest” ning toetab sporti – G4S on korvpalli meistriliiga nimepartner ja Eesti Korvpalliliidu suursponsor, andes oma panuse nii täiskasvanute rahvuskoondise kui ka noorkorvpallurite arengule.

Terviseedenduse praktikutest ja teaduritest koosnev Eesti Tervisedenduse Ühing tunnustab 2013. aastal avaliku elu tegelast (organisatsiooni), kes on oma tegevusega toetanud ja tähtsustanud rahva tervist, neljandat korda.

2013. kevadel alustas G4S „Julged hoolida?” lehel uue ettevõtmisega, kogudes „Turvaliselt läbi elu” lehele turvasoovitusi erinevatest valdkondadest.

Head Uudised GoodNews