1. Avaleht
  2. Toode
  3. GALAXY 7 NÜÜD SAADAVAL! Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge on tänasest Eestis saadaval
GALAXY 7 NÜÜD SAADAVAL! Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge on tänasest Eestis saadaval

GALAXY 7 NÜÜD SAADAVAL! Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge on tänasest Eestis saadaval

F1_S7 edge_gold_Gear VR_2000x1000Samsung tõi reedel Eesti turule Galaxy S7 edge ja S7 nutitelefonid. Selle aasta lipulaevad paistavad silma stiilse disaini, uuenenud kaameravõimaluste, moodsa tarkvara ja suurema akuga. Lisaks saab telefone mugavalt teiste seadmetega – näiteks virtuaalreaalsuse komplektidega – ühendada. Nutitelefonidega kaasneb ka täiendav teenustepakett.

“Lähtusime arendustegevuses lõppkasutajate soovidest – nendeks on modernsus, kvaliteet ja funktsionaalsus. Galaxy S7 edge ja S7 ei ole mitte ainult stiilse disaini ja mugava ühenduvusfunktsiooniga, vaid ka veekindlad ning varustatud suurema aku ning kaameraga, mis teeb suurepäraseid pilte ka hämaras valguses,“ rääkis Samsung Eesti juht Toomas Tiits. “Lisaks neile suurepärastele nutitelefonidele saab kasutaja kaasa Galaxy Care teenuste paketi, tasuta ekraanikindlustuse ja ka veekahjustuskindlustuse, Premium klassi teenused ja populaarseimad rakendused.“

Gear 360_KV_HD_04

Samsung Galaxy S7 edge ja S7 on esimesed Dual Pixel tehnoloogiaga nutitelefonid, mis võimaldab paremate piltide tegemist hämaras valguses. Uus kaamerarežiim Motion Panorama omakorda teeb kvaliteetseid panoraamfotosid ka siis, kui pildistatav objekt on liikumises.

5,1-tollise Galaxy S7 ja 5,5-tollise Galaxy S7 edge valmistamisel on kasutatud 3D-klaasi ja metalli, mis muudavad telefoni vastupidavamaks. Lisaks vastavad need mudelid IP68-standardile ehk teisisõnu on uued lipulaevad tolmu- ja veekindlad ning võivad olla kuni 1,5 meetri sügavusel vee all kuni 30 minutit.

Samsung Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge on varustatud kiire laadimise ja juhtmeta laadimise tehnoloogiaga. Läbi hübriidse SIM-kaardi pesa saab tekitada microSD mälukaardiga lisamälu kuni 200 GB.

A3_S7 edge_S7_gold_black 1500x2000

Samsung uuendas oluliselt ka riist- ja tarkvara, mis parandavad Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge mänguelamusi. Võimas protsessor ja suur akumaht tagavad pikema mänguaja ning sisemine jahutussüsteem ei lase seadmel üle kuumeneda. Mänguritele mõeldud uus lisa Game Launcher pakub kasutajatele võimalust akukasutust hallata ja teavitusi minimeerida.

Uusi telefone saab kasutada ka virtuaalreaalsuse peakomplekti Gear VR-iga. Lisaks on uued lipulaevad ühildatavad Samsung Gear 360 kaameraga, mida saab kasutada virtuaalreaalsusvideote loomisel.

Soovituslik jaehind on Samsung Galaxy S7 puhul 709 eurot ning Samsung Galaxy S7 edge puhul 809 eurot. Nutitelefonid on musta või kuldset värvi. Telefonide ametlik müük algab täna (11. märtsil) Eesti mobiilioperaatorite esindustes ja suuremates elektroonikakauplustes.

Head Uudised GoodNews