1. Avaleht
  2. Toode
  3. GALERII: Kristiine Keskuses toimus Eesti esimene robottolmuimejate ralli
GALERII: Kristiine Keskuses toimus Eesti esimene robottolmuimejate ralli

GALERII: Kristiine Keskuses toimus Eesti esimene robottolmuimejate ralli

Täna toimus Kristiine Keskuses Samsungi ja BIGBANKi eestvedamisel Eesti esimene robottolmuimejate ralli, kus pandi proovile uue ajastu robottolmuimejate osavus ja töökindlus.

Spetsiaalselt võistluse puhuks loodud takistusterajal said puldiga juhitavaid robottolmuimejaid testida kõik kaubanduskeskuse külastajad. Teiste seas võtsid tolmuimejate rallis omavahel mõõtu Getter Jaani ja Ott-Sander Palm. Pingelises võistluses jäi peale Getter Jaani.

“Tegemist on Eestis ainulaadse üritusega, mis on ühest küljest tore meelahutus keskuse külastajatele, teisalt pakub head võimalust avastada uue ajastu tehnoloogiat. Kui seni on tolmu pühkimine olnud paljude jaoks pigem ebameeldiv kohustus, siis nüüd on võimalus lasta see tüütu tegevus ära teha robotil,” rääkis robottolmuimejate ralli korraldaja, AS BIGBANKi esindaja Roger Niitmäe.

Samsungi esindaja Taago Tulf tõdes, et robottolmuimeja on heaks alternatiiviks koristajale. “Roboti eelis on see, et ta teeb tolmu imemise sinu eest ära ning kuna on piisavalt väike ja paindlik, pääseb puhastama ka raskesti ligipääsetavaid kohti, nagu voodite ja diivanite alused. Uut innovaatilist robottolmuimejat saab juhtida nagu puldiga mudelautot, ise kasvõi diivanil televiisorit vaadates,” sõnas Tulf.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews