1. Avaleht
  2. Toode
  3. GALERII! Samsung tutvustas galaktika peol uusimaid tehnikatähti
GALERII! Samsung tutvustas galaktika peol uusimaid tehnikatähti

GALERII! Samsung tutvustas galaktika peol uusimaid tehnikatähti

SamsungGalaxy_160310_065

Samsung toob tänasest Eesti turule uued Samsung Galaxy S7 ja S7 edge nutitelefonid. Neljapäeva õhtul tutvustas ettevõte oma uusimaid tehnikasaavutusi elamusterohke galaktika-show’ga Tallinnas Kultuurikatlas.

„Galaxy S7 edge ja S7 ei ole mitte ainult stiilse disaini ja mugava ühenduvusfunktsiooniga, vaid ka veekindlad ja varustatud suurema aku ning kaameraga, mis võimaldab teha suurepäraseid pilte ka hämaras valguses,“ rääkis Samsung Eesti võtmekliendihaldur Risto Leedo. „Uued lipulaevad ühilduvad ka meie uue Gear 360 kaamera ja Gear VR peakomplektiga, mis teevad omakorda virtuaalreaalsuse kõigile kättesaadavaks.“

SamsungGalaxy_160310_066

Galaktilise atmosfääriga peopaigas pakkus müstilist muusikaelamust Laura Remmel, kelle muusika saatel üles astunud tsirkuseartist Endla Vaher ja akrobaat Allar Viinamäe tutvustasid külalistele uute tehnoloogiatähtede, S7 ja ja S7 edge’i täiustatud omadusi – disaini, vastupidavust, kaamerafunktsiooni ja veekindlust. Viimase demonstreerimiseks lennutasid tantsijad uue S7 nutitelefoni veega täidetud akvaariumi, kust see siis etteaste lõpuks töökindlana välja võeti ja selle tõestuseks ka pilt tehti.

SamsungGalaxy_160310_013

Lisaks said külalised Samsungi Galaxy peol kogeda virtuaalreaalsuse võimalusi. Selleks anti külalistele spetsiaalsed Gear VR peakomplektid, mille abil sai vaadata Gear 360 kaameraga filmitud videomaterjale. Kogu ürituse ajal pakuti külalistele võimalust proovida Samsungi uusi nutitelefone, mis on eesti poelettidel saadaval alates tänasest.

SamsungGalaxy_160310_116

“Kui kunagi arvasin, et mobiiltelefon on eelkõige helistamiseks, siis tänaseks on telefonist saanud hea abiline, millega saab kiirelt nii tööasju kui palju muudki ära teha. Kuna elan aktiivset elu, töötan ja liigun palju ringi, on seadme funktsionaalsus minu jaoks väga oluline. Täna tutvustasime koos Samsungiga mitmeid innovaatilisi tehnikasaavutusi. Üks neist on näiteks virtuaalreaalsus, mis annab senistele muusikavideotele hoopis uue dimensiooni,“ sõnas armastatud laulja Laura Remmel.

SamsungGalaxy_160310_043

Teiste seas proovis Samsungi uusimaid tehnikasaavutusi armastatud stilist Ženja Fokin, kes testis üritusel aktiivselt just telefonide kaamerafunktsiooni, tehes koos külalistega hämaralt valgustatud “galaktikaruumis” lahedaid selfie’sid. Galaktika-teemalist õhtut juhtis tuntud laulja ja basskitarrist Karl-Erik Taukar.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews