1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Global Finance nimetas Nordea Eesti parimaks pangaks
Global Finance nimetas Nordea Eesti parimaks pangaks

Global Finance nimetas Nordea Eesti parimaks pangaks

NordeaRahvusvaheline finantsajakiri Global Finance avaldas iga-aastase uuringu põhjal nimekirja maailma parimatest pankadest arenevatel Kesk- ja Ida-Euroopa turgudel. Edetabelis on finantsajakiri hinnanud Eesti parimaks pangaks Nordea.

„See tunnustus läheb meile korda ka kui väärt tagasiside klientidelt, kuna rahvusvahelise raporti tulemuste koostamisel on lisaks analüütikute hinnangule võetud arvesse ka ettevõtete juhtide arvamust. Head tulemused ergutavad meid kindlasti pingutama, et olla ka edaspidi kõige kliendikesksem pank kohalikul turul,“ ütles Nordea Eesti panga juht Andreas Laane.

Global Finance hindab parimate väljaselgitamisel pankade varade mahu kasvu, tegevuse kasumlikkust, strateegilisi suhteid, klienditeenindust, konkurentsivõimelist hinnakujundust ning uuenduslikke tooteid. Esmakordselt kontrolliti tulemuste usaldusväärsust ka täiendava küsitlusega ajakirja ettevõtjatest lugejate seas. Ajakirja sõnul ei pruugi tänavused võitjad olla suurimad ega vanimad tegijaid kohalikul turul, kuid nad on seal kõige edukamad oma lahenduste ja pakkumise viimisel sihtgrupini.

Global Finance koostab eksklusiivset ülevaadet arenevate turgude pankadest pangandussektori analüütikute ja ettevõtete juhtide sisendi põhjal juba 21. aastat järjest.

Nordea pälvis parima panga tiitli veel ka Lätis.

Kogu raport ilmub ajakirja Global Finance mainumbris ning tulemustest saab lähemalt lugeda siin

Head Uudised GoodNews