1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Grete Gaimi isiklikuks sponsoriks sai Mapri OÜ
Grete Gaimi isiklikuks sponsoriks sai Mapri OÜ

Grete Gaimi isiklikuks sponsoriks sai Mapri OÜ

mapri-logoLaskesuusataja Grete Gaim, Eesti Laskesuusatamise Föderatisooni (ELSF) president Aivar Nigol ja Mapri OÜ juhataja Priit Jaagant allakirjastasid täna sponsorlepingu, mille kohaselt Mapri OÜ toetab Grete Gaimi käimasoleval hooajal.

2012. aastal jälitussõidus noorte maailmameistriks kroonitud Grete Gaimi tänavuse hooaja olulisemateks võistlusteks on USAs toimuvad juunioride maailmameistrivõistlused ning Sotši taliolümpiamängud. Sellest, et ettevalmistus hooajaks on õnnestunud, annavad tunnistust 20aastase neiu hiljuti teenitud esimesed maailma karikasarja punktid.

Ehitusfirma Mapri OÜ toetus aitab katta Grete Gaimi võistlushooajaga seotud kulutusi.

„Pöördusin Mapri OÜ esindaja Priit Jaaganti poole palvega toetada Otepää kohalikku laskesuusatajat Grete Gaimi 2014. aasta olümpiahooajal. Mul on väga hea meel, et Priidu vastus oli kohe positiivne ning see toetus võiks tema sõnade kohaselt jätkuda ka tulevikus,” rääkis ELSFi president Aivar Nigol.

Priit Jaaganti sõnul näeb Mapri OÜ Grete Gaimis perspektiivi ja see oligi põhjuseks, miks lootustandvat noort laskesuusatajat toetada. „Toetus on antud mitte ainult käesolevat hooaega, vaid pikaajalist eesmärki silmas pidades,” lausus ta. „Grete on alles juuniorieas sportlane ning tema parimad saavutused on alles ees.”

Head Uudised GoodNews