1. Avaleht
  2. Toode
  3. Hansgrohe innovaatiline nupuga segisti teeb köögis askeldamise mugavaks
Hansgrohe innovaatiline nupuga segisti teeb köögis askeldamise mugavaks

Hansgrohe innovaatiline nupuga segisti teeb köögis askeldamise mugavaks

Köögisegisti Metris Select
Köögisegisti Metris Select

Hansgrohe uudistootede reas on nüüdsest köögisegisti Metris Select, mille nutikas nupp annab kasutajatele liikumisvabaduse ja võimaldab neil kraanikausi ääres sujuvalt tegutseda.

Köögis askeldamine hõlmab palju erinevaid ülesandeid sealhulgas ikka ja jälle leiame end veekraani juurest, näiteks selleks, et pott veega täita, köögiviljad loputada või jahused käed pärast küpsetamist puhtaks pesta. Ent kuidas on võimalik panna vesi jooksma ja see kinni keerata rasket potti käes hoides? Ja kas olete tähele pannud, et alati pärast küpsetamist või toidutegemist tuleb kraani puhastada, sest olete seda määrdunud kätega puudutanud?

Hansgrohe Metris Selecti segisti tila eesotsas paikneva Select-nupu abil saab vee voolama panna ja hiljem voolamise katkestada lausa jooksu pealt, ilma muid tegemisi katkestamata.

Samamoodi nagu tavapäraste ühe hoovaga segistite puhul tuleb ka Metris Selecti kasutajal vesi voolama panna ning soovitud temperatuur ja voolutugevus kindlaks määrata kangi abil. Ent erinevalt teistest segistitest saab Metris Selecti puhul voolama pandud vett edaspidi katkestada ja taas jooksma panna ka tila eesotsas paikneva Select-nupu abil.

köögisegisti Metris SelectKangist käepide jäetakse ka pärast nupuvajutust avatud asendisse, sel moel on reguleeritud vee voolutugevus ja temperatuur. Kuna nupp on suur, saate veejoa sisse ja välja lülitada ka käe selja või küünarnukiga. Kusjuures sellest eelisest osasaamiseks ei vaja te ei elektrit ega mingisugust lisavarustust – tegemist on täielikult mehaanilisel tehnoloogial põhineva süsteemiga. Äsja loodud sulgeklapp sulgeb ja avab veevoolu ühe nupuvajutusega.

Köögisegisti Metris Select on ka väga pilkupüüdev: segisti SoftCube-disain sobitub kenasti mitmesuguste stiilidega ja passib hästi kokku paljude modernsete valamutega. Kuna lameda, pika ja ergonoomilise käepideme puutepind on suur, on vett voolama panna ja voolu katkestada ning temperatuuri täpselt reguleerida lihtne. Suurendamaks liikumisvabadust veelgi, on tila 150 kraadi võrra pööratav. See on eeliseks näiteks siis, kui kasutatakse kaht kõrvuti paiknevat kraanikaussi.

Head Uudised GoodNews