1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Heimar Kuuskler avab Eesti vanimas hotellis uue restorani
Heimar Kuuskler avab Eesti vanimas hotellis uue restorani

Heimar Kuuskler avab Eesti vanimas hotellis uue restorani

Restaurant Hermitage (3)
Foto:Urmas Kamdron

Sel nädalal avatakse St. Petersbourgi hotellis Vene köögi maitseid pakkuv uus restoran Hermitage.

Peakokk Heimar Kuuskleri sõnul teeb uue restorani eriliseks Vene köögi võtmes valmistatud suupistemenüü, mida laudkonnas sõpradega jagada. “Toome Hermitage’iga Eesti restoranimaastikule värskeid tuuli,” lubab Kuuskler. Tippkoka sõnul järgib menüü Vene köögi traditsioone, kuid roogi serveeritakse modernses võtmes. Hermitage’i menüü pakub näiteks käsitsi valmistatud pelmeenivalikut ja madalal temperatuuril küpsetatud pardisüdameid. Samuti ei puudu valikust ka legendaarne Kiievi kotlet ja boeuf a la tartar. Lisaks pakub Hermitage ainulaadset gin’i-menüüd, milles on esindatud ligi kümme erinevat kvaliteetset gin’i ja 30 -kokteili.

Kuuskleri sõnul langes nimevalik maailmakuulsa muuseumi nimekaimu kasuks, kuna St. Petersbourg ja Hermitage on loomulik kooslus. ”Sama nime kandis 1990. aastatel ja 2000. aastate alguses meie hotelli restoran. Seetõttu leidsimegi, et see on ainuõige valik,” selgitas restorani Hermitage peakokk nime valikut.

Neljatärni butiikhotell St. Petersbourg on Eesti vanim siiani tegutsev hotell, mis avas uksed juba 1850. aastal. Hotellis asub kaks restorani – Vene köögikultuuri esindav Hermitage ja traditsioonilisi Eesti toite pakkuv Kuldse Notsu kõrts. Suveperioodil on avatud hotelliesine terrass. Sel aastal tunnustas TripAdvisior hotelli tiitliga “The Best Romantic Hotel in Estonia”.

Restoran Hermitage
Fotod:Urmas Kamdron

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews