1. Avaleht
  2. Toode
  3. HTC tõi turule selfie-telefoni ja nutika action-kaamera
HTC tõi turule selfie-telefoni ja nutika action-kaamera

HTC tõi turule selfie-telefoni ja nutika action-kaamera

HTC Desire Eye Matt
HTC Desire Eye Matt

8. oktoobril esitles HTC 13-megapikslise eesmise kaameraga nutitelefoni HTC Desire EYE ja väikesemootmelist action-kaamerat RE.

“Kui 1997. aastal voimaldas HTC jätta sülearvuti koju ja asendada selle taskusse mahtuva nutitelefoniga, siis tänavu astume uue olulise sammu ja toome inimesed kaamera tagant kaamera ette,” ütles Peter Chou, HTC Corporationi tegevjuht.

HTC Desire-sarja uus mudel Desire EYE on 5,2-tollise Full HD ekraaniga nutitelefon, mille teeb eriliseks 13-megapiksline kaamera nii telefoni ees-kui tagaküljel. Telefonil on neljatuumaline 2.3 GHz Snapdragon 801 protsessor, 16 GB mälu ja laiendatav microSD mälukaardi pesa. 4G-ühenduvust toetav seade töötab Androidi operatsioonisüsteemil ja HTC Sense’i kasutajaliidesel.

HTC Desire Eye Matt
HTC Desire Eye Matt

Nutitelefoniga tuleb kaasa kahe kvaliteetse kaamera omadusi ära kasutada voimaldav tarkvara HTC EYE Experience ja videotöötlustarkvara Zoe.

HTC RE on action-kaamera, millel on 16-megapiksline CMOS sensor, Full HD 1080p video salvestusvoimalus ja 146-kraadine lainurkobjektiiv. Kaamera pakub aegluubis- ja timelapse-režiimi voimalust ning töötab koos Androidi voi iOSi mobiilirakendusega.

Uus nutitelefon jouab Eestisse müügile novembri keskpaigas ning eeldatavaks hinnaks saab olema 520 eurot. Uus kaamera Eestis müügile ei tule.

HTC on alates ettevotte asutamisest 1997. aastal loonud mitmeid auhinnatud nutitelefone ja olnud mobiilitööstuse innovaatoriks. Ettevote seab oma eesmärgiks luua inimesekeskseid ja innovaatilisi kogemusi tarbijatele üle maailma. HTC tooteportfelli kuuluvad nutitelefonid ja tahvelarvutid, mis on varustatud HTC Sense kasutajaliidesega.

Head Uudised GoodNews