1. Avaleht
  2. Toode
  3. HTC tutvustab uut nutitelefoni Desire 500
HTC tutvustab uut nutitelefoni Desire 500

HTC tutvustab uut nutitelefoni Desire 500

HTC Desire 500 on võimas keskmisse hinnaklassi kuuluv nutitelefon, mis on varustatud neljatuumalise 1.2GHz protsessoriga ning sobiv kasutaja jaoks, kes otsib kõrgekvaliteedilist, stiilse disaini ja taskukohase hinnaga nutitelefoni. HTC uus Desire 500 tuleb Eestis müüki augusti lõpus soovitusliku hinnaga 250-260 EUR.

Desire 500 on varustatud 8MP kaamera, HTC ImageChip protsessori, HD video ja esiküljel paikneva 1.6MP kaameraga. Kasutajal on võimalik teha pilt, muuta seda otse nutitelefonis kasutades erinevaid filtreid ning jagada enda sõpradega erinevates sotsiaalvõrgustikes ilma, et peaks kordagi arvutit kasutama.

Kasutades Video Highlights rakendust on kasutajal hõlpsasti võimalik teha näiteks olulisel sündmusel või reisil tehtud piltidest 30-sekundiline video – Video Highlights kogub pildid kokku ja muudab need 30-sekundiliseks videoks, mida kasutaja saab täiendada soovitud muusikaga kuue erineva teemavaliku hulgast. Lisaks on piltide üleminekud Video Highlights’is iga teemavaliku puhul spetsiaalselt ajastatud tempoga, mis tagab professionaalse tulemuse.

HTC Desire 500 on varustatud ka tunnustatud BlinkFeed’iga, mis muudab koduekraani kohandatavaks live uudisvooks. BlinkFeed toob kasutajateni info erinevatest sotsiaalvõrgustikest ning kohalikest ja välismaistest uudiskanalitest nagu näiteks AOL, ESPN, MTV, The Financial Times ja Reuters.

Nutitelefon on alates augusti lõpust saadaval nii kaksik-SIM versioonis, mis on varustatud NFC tarkvaraga kui ka ühe SIM’i pesaga (kättesaadavus erineb operaatorite lõikes). HTC Desire 500 tuleb müüki stiilses mustas ja sinises värvitoonis.

Head Uudised GoodNews