1. Avaleht
  2. Äri
  3. ISETEENINDUSLIK RENDIKAPP I Cramo avas iseteenindusliku rendikapi
ISETEENINDUSLIK RENDIKAPP I Cramo avas iseteenindusliku rendikapi

ISETEENINDUSLIK RENDIKAPP I Cramo avas iseteenindusliku rendikapi

Cramo Kadaka tee rendipunkti juures avatud 24/7 rendikapp pakub võimaluse rentida ja tagastada ehitusseadmeid endale sobival ajal.

Renditeenuste tulevik näitab, et see on üha tarbijasõbralikum. “Rendikapp on tuttava pakiautomaadi vormis ja võimaldab rentida väiksemaid ehitusseadmeid. Rentimiseks tuleb seade vaid eelnevalt e-rendi keskkonnas, telefoni või e-posti teel broneerida. Järele tulla ja tagastada saab ühe SMS-koodiga kogu ööpäeva vältel,” ütles Cramo tegevdirektor Remo Holsmer. “Mugavad digitaalsed lahendused koguvad järjest enam populaarsust, sest mugavam ja kiirem töö planeerimine tähendab ka ajalist kokkuhoidu. Cramo alustas eelmisel aastal e-rendi teenuse pakkumist ja see on väga hästi vastu võetud.”

Mugavad digitaalsed lahendused koguvad järjest enam populaarsust, sest mugavam ja kiirem töö planeerimine tähendab ka ajalist kokkuhoidu.

Cramo tegevdirektori sõnul on rendikapp väike samm valdkonna digitaliseerumise poole. “Ehitusvaldkonna digitaliseerumine on teistest sektoritest maha jäänud, sest uute lahenduste ellu kutsumiseks pole sageli aega võtta. Küll aga on potentsiaalne võit mugavamatest ja efektiivsematest lahendustest vajalik kõigile osapooltele alates ehitajast kuni tellijani,” lisas Holsmer.

Kontaktivaba rendikapp on avatud kogu ööpäeva vältel Cramo Kadaka tee rendipunkti juures. “Loodetavasti kulgeb esimene test edukalt ja saame uudse lahendusega laieneda ka teiste rendipunktide juurde,” avaldas Cramo tegevdirektor lootust.

Head Uudised GoodNews