1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Jalgratta parkimise lahendusi pakkuv Bikeep kaasas 100 000 € investeeringu
Jalgratta parkimise lahendusi pakkuv Bikeep kaasas 100 000 € investeeringu

Jalgratta parkimise lahendusi pakkuv Bikeep kaasas 100 000 € investeeringu

20140927_092317ssBikeep kaasas oma meeskonda USA kogemusega tipptegija ja plaanib saada parkimise meetodite valdkonna liidriks. Turu kogusuuruseks on ca 8 miljardit dollarit.

Välisturgudele ja peamiselt Ühendriikidesse eksporti alustav Bikeep kaasas oma meeskonda nõustama Kristjan Hiiemaa, kes on ERPLY asutaja ja tegevjuht ning sai investeeringu ERPLY asutajatelt.

Eesti ettevõte Bikeep OÜ, mis pakub hetkel nutikaid jalgratta parkimise lahendusi ning paigaldab parajasti oma esimesi seadmeid Californias Silicon Valley’s, plaanib ampluaad laiendada ja olemasoleva intellektuaalse vara najal murrangulise teenusega turule tulla. Asutajate sõnul on teenusel metsik kasvupotensiaal. Bikeep’i arendatud tooteid iseloomustab väga kõrge turvalisus ja kasutamise lihtsus.

IMG_695810 kuud tagasi alustati koostööd Eesti ühe edukaima start-up ettevõtte NOW! Innovations’iga ning nüüd kaasati oma meeskonda Eestist pärit ettevõtja Kristjan Hiiemaa, kes on oma kassa- ja laotarkvara pakkuva firmaga ERPLY käinud läbi kogu selle tee, mis Bikeep’il ees seisab. Tänaseks päevaks pakub ERPLY oma teenuseid juba enam kui 150 000-le poele ning omab kontoreid Euroopa, Austraalia ja USA suurlinnades.

„Kristjani näol lisandub meie ettevõttesse hindamatu kogemustepagas suurel maailma-areenil tegutsemiseks. Kindlasti suudame tänu tema nõuannetele vältida „ämbreid“ ning fokusseerida kõige olulisematele tegevustele,“ lausus Bikeep OÜ tegevjuht Kustas Kõiv. Kristjan Hiiemaa rolliks Bikeep’is on olla nõustaja, kes vaatab üle strateegiad ning pakub finantstuge. Bikeep loodab kasu hankida ka Hiiemaa suurest kontaktidevõrgustikust USA ettevõtjate ja investorite seas. Bikeep on kolmekordistanud eelmise aasta käibe ning suurendanud meeskonda 11 pealiseks, võttes asju ette suurelt – nimelt arendati ja püstitati Ülemiste Keskuse juurde Põhja-Euroopa suurim ja kalleim jalgrattaparkla süsteem, mis koosneb 25 nutikast parkimiskohast ning 75 tavaparkmiskohast. Kogu seadmestik on kaasaegsete disainkatuste all ning valgustatud ööpäev läbi LED-valgustusega.

Vaata rohkem infot: www.bikeep.ee ja www.bikeep.com
Demonstratsioon Bikeep’i Nutikast Rattaparklast

IMG_6963Kristjan Hiiemaa kommentaar: „Liitusime Bikeep’i meeskonnaga, kuna minu hinnangul on neil potentsiaal ja energia maailmasläbilöömiseks. ERPLY kogemustega saan aidata kaasa strateegia realiseerimisele.“

Eestis on ettevõte praeguse seisuga püsti pannud pea 100 nutikat parkimiskohta. Bikeep`i tegevust rahastab ka SA Kredex.

Head Uudised GoodNews