1. Avaleht
  2. Toode
  3. Jeep Compass on nüüd saadaval ka esiveolisena
Jeep Compass on nüüd saadaval ka esiveolisena

Jeep Compass on nüüd saadaval ka esiveolisena

Äsja mudeliuuenduse läbinud Jeep Compass on saadaval nii esi- kui nelikveolisena. Senisest parema varustusega Compassi hind algab 21 000 eurost ning see sisaldab muuhulgas uut kuuekäigulist automaatkäigukasti.

Compassi välimus ja sisemus on läbinud maitseka uuenduskuuri. Sisemuses on kasutatud senisest veelgi kvaliteetsemaid materjale. Saavutatud tervik on ühelt poolt elegantne, teiselt poolt praktiline ning meeldivalt silmatorkav.

Turvalisust aitavad tagada kuus turvapatja, sealhulgas esiistmete külgturvapadjad, elektrooniline stabiilsusprogramm (ESP) koos pidurdusassistendiga, ABS-pidurid koos raskete teeolude tuvastamise süsteemiga, elektrooniline rullumise vastane süsteem (Electronic Roll Mitigation; ERM) ning mäelt stardi abi.

Mudeliuuendusega Eestis standardiks saanud North varustustasemes on Compass varustatud 17-tolliste kergmetallvelgede, toonitud esiklaasi, pimestamisvastase tahavaatepeegli, soojendusega küljepeeglite, püsikiirushoidja, nahkkattega rooli (koos võimalusega juhtida sellelt stereosüsteemi), Bluetooth-ühenduvuse ja USB-pistikuga.

Kõrgeima, Limited varustustasemega Compassi puhul on nimekiri veelgi täiuslikum: 18-tollised alumiiniumveljed, parandatud välis- ja sisedisain ning nahksisu. Limited varustustasemega Compassil on ParkView tagurduskaamera, elektriistmed, elektrooniline infotabloo (Electronic Vehicle Information Center; EVIC), 6,5-tollise puutetundliku ekraaniga meediakeskus koos 40 GB mahuga kõvakettaga, automaatne konditsioneer ning rehvirõhu näidikud.

Jeep Compass on mõlemas varustustasemetes saadaval nii esi- kui nelikveolisena.

Mootorivalikus on kaks bensiinimootorit. Võimsam neist, 2,4-liitrise töömahuga jõuallikas, arendab võimsust 127 kW (170 hj) ning pakub maksimaalset pöördemomenti 220 Nm. Väiksema, 2-liitrise töömahuga bensiinimootori võimsuseks on 116 kW (156 hj) ja maksimaalseks pöördemomendiks 190 Nm. Mõlemad mootorid on senise CVT-käigukasti asemel saadaval kombineerituna uue kuuekäigulise automaatkäigukastiga, mis on Eestis auto standardvarustuses.

Nelikveolise Jeep Compassi maastikuvõimekust aitavad tagada pidev nelikvedu ja aktiivne Freedom Drive I nelikveojuhtimine koos võimalusega lukustada veojõud suhtesse 50:50. Selle võimaluse kasutamine eriti rasketes oludes võimaldab Jeep Compassil hakkama saada ka seal, kus paljud teised autod hätta jääksid.

Tavaolukordades kantakse nelikveolise Compassi veojõud kuni 90% ulatuses esisillale ja 10% ulatuses tagasillale. Järsul kiirendusel, kurvides või libeduse ilmnemisel kantakse rohkem veojõudu (kuni 50%) tagasillale. Jaotuse muutumine on sujuv, võimaldades stabiilset kontrolli auto juhtimise üle. Esiveolisena on saadaval 2-liitrise bensiinimootoriga autod.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews